lauantai 4. marraskuuta 2023

Temptation Island 12

 Temptation Island Suomi 12 eli Tempparit kuvattiin Marbellassa Espanjassa, ja alkaa Neloselta 8.11.2023.  Jaksoja on 22 eli 11 viikkoa pyöritään tempparikuplassa.

Tempparien idea on "koetella parisuhdetta" (= pariskunta on eri resortilla, aikaa vietetään juoden, bilettäen ja käydään treffeillä vieraiden sinkkujen kanssa, ja ollaan erossa toisesta puoliskosta ja katsotaan iltanuotiolla videolta, mitä puoliso on touhunnut toisella saarella ja yritetään säilyttää maltti ja tolkku omassa tekemisessä). Last edit 7.12.2023

Varatut parit, heitä on neljä:

Tallinnassa asuvat ja Love Island 3:lla tavanneet Nico (23 v) ja Krete (23 v).

Espoolaiset Elmer (20) ja Kia (20) ovat kovin nuoria tähän parisuhteen repijään. Toisen äiti ilmoittanut. Tunteneet eskarista lähtien. Elmer höpöttää mielellään fledastaan.

Helsinkiläiset Jyrke (33) ja Jasmine (23) osallistuvat. Jasmine oli kymppikauden sinkku.
 
Lahdesta ovat yrittäjäpariskunta  Jonna (28) ja Joni (30). Heillä on koira ja tekevät musiikkia?

Jaksot
Jakso1  keskiviikko 8.11 Tän mä haluan nähdä
Esittelyt ja ensimmäiset bileet, varattujen miesten puolella enemmän humalahakuista juomista.

Jakso 2 torstai 9.11: Älä leiki tulella
Bileitten loppu, ensimmäiset treffit. Iltanuotiolla Gretellä ja Kialla menee tunteisiin poikien videot,vaikka mitään ei (vielä) tapahtunut..

Jakso 3 keskiviikko 15.11: Ahdistus ja ennakkoluulo
Iltanuotioiden jälkihöyryt, eli Grete ja Kia ovat allapäin, mutta myös Nico ja Elmer ovat varovaisia bileissä. 

Jakso 4 torstai 16.11: Kaksin aina kaunehin

Iltanuotiopäivä: pojat katsovat tyttöjen videot. Jyrke ei tiedä, miksi tulivat saarelle.
Tyttöjen videoista ei näytetä Kreten eikä Kian yhteistä videota. Nico ja Elmer olivat haalareissaan kahdestaan bileissä.

Jakso 5 keskiviikko 22.11: La Navidad de los Aventureros.
Jyrke valittaa että joutuu venymään. Jani on treffeillä, hän tuo "joulukinkun". Illalla on pikkujoulut. Yksi naissinkku lähti ja tilalle tuli vrsin vähäpukeinen  Inkku, joka tuntee Nicon ja Inkku roikkuu Nicossa ja hieroo itseään Nicoa vastaan. Asia närästää Elmeriä, joka repii Nicoa pois.

Jakso 6: torstai 23.11: Perinteistä joulua-inkkua
Eilistä selvitellään ja treffeillään. Jyrke oli puhumassa ilmeisesti päihdeasoista. Iltanuotiolla on suhteellisen viattomia videoita, paitsi Grete hiljenee, kun näkee Inkun toiminnan ja etenkin sen, että Nico ei torju häntä, vaan ottaa vastaan sylitanssit. Grete on minusta epätietoinen ja minusta pelkää.
Minusta tässä  mennään liian pitkälle, ja Greten ja Nicon olisi hyvä poistua. Sama pätee minusta Jyrkeen, jos tosiaan käy puhumassa päihteistä. Joka toisen päivän bileet on turha taakka kantaa.

Jakso 7: keskiviikko 29.11 Mitä hittoa sä täällä teet
Tony 10-kauden varattu (lähti Jeminan kanssa erillään kesken kauden) tulee resortille sinkkuna. Hän treffaa Jasminea, saman kauden sinkkua, 12-kauden varattua. Nais-sinkku Ella (20 v Vantaalta) tulee myös varattujen poikien resortille. Illan bileissä Nico harrastaa Inkun kanssa sviitti-keskustelua, josta Elmeri hakee hänet nukkumaan. Jonna nukkuu sviitissä yön Joonas-sinkun kanssa, ilmeisesti vaatteet päällä.

Jakso 8:  torstai 30.11: Läheisriippuvuus nostaa päätään
Jyrke on tahollaan maalaustreffeillä ja Jasmine tahollaan on skeitti-treffeillä. Jyrken maalaus on kovin synkkä.
Tyttöjen iltanuotio. Greten video, Grete ei usko, ettei Nico haluaisi katsoa Disney-leffoja, mistä Grete pitää. Kian video on hyvä. Kian mukaan Elmeri on kasvanut. Jasmine pitää Jyrken videosta. Jonna näkee rauhallisen Jonin.
Poikien iltanuotio.  Tony triggeröi Jyrkeä, koska Jasmine ja Tony näkevät usein. Tonyn analyysit Gretestä triggeröivät myös Nicoa. Elmeri kertoo, että haluaa kasvaa. Jani näkee Joonaksen ja Jonnan sviittinukkumisen. Väittää, ettei haittaa. Matka on vasta likipitäen puolivälissä.

Jakso 9: keskiviikko 6.12: Kakan hajuinen hiiri paratiisissa
Otsikko viittaa Jyrken lausuntoon Tonysta. Olli-sinkku lähtee kotiin. Grete minigolffaa Ozanin kanssa. Nico keskustelee jonkun sinkun kanssa. Jonna paritanssii Eliaksen kanssa.BileissäTony puhuu Kian kanssa. Janilla on mennyt Jonnan sviittinukkuminen tunteisiin ja menee varmasti jatkossakin, kun Jonna nukkuu kahden sinkun kanssa.

Jakso 10: torstai 7.12 Voisko joskus kattoo peiliin
Jani allapäin. Treffit pyörii, Kia on värikuulakarkelot. Elmerillä on myös treffit. Illalla on nuotiot. Poikien videot herättää vähän nihkeyttä, Tony ei saa aplodeja.
Janin uniongelmat huolettavat Jonnaa. Grete pelkää,että Nico alkaa juoda.

Jakso 11: keskiviikko 13.12: Se tuhoaa kaiken hyvän!

Jakso 12: torstai 14.12: Viestejä toiselle puolelle

Jakso 13: keskiviikko 20.12: Kohtalokas kohtaaminen

Jakso 14: torstai 21.12 Zen murenee

Jakso 15: keskiviikko 27:12 Toivottavasti tulis smoothi video

Jakso 16 torstai 28.12: Uusi vuosi ja uudet kujeet

Jakso 17: keskiviikko 3.1.24: Sori Sami

Jakso 18: torstai 4.1.24: Lähtisitkö kontsan takia
Treffi-valinnat 24:ille

Jakso 19

Jakso 20

Jakso 21

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)