tiistai 2. marraskuuta 2021

Temptation Island kausi 10 Marbellassa kotiin lähtöjä ja eroja?

 


Temptation Island 10 kuvattiin Marbellassa Espanjassa ja alkoi Nelosella keskiviiikkona 24.11.2021.

Tämä on päivittyvä postaus (last edit 27.1.2022).

Tempparit on formaatti, missä neljä varattua paria menee testamaan parisuhteensa kestävyyttä. Miehet laitetaan omaan "resorttiin" keskelle hehkeitä naissinkkuja, joita tällä kertaa on täysi kymmenikkö. Naiset laitetaan keskelle miessinkkuja. 
Varatut valitsevat sinkkuja treffeille, joka toinen päivä on bileet ja joka toinen päivä katsotaan iltanuotiovideoita, parista, joka yleensä on humalapäissään on rikkonut rajoja.
  
Nyt kymppikaudella on alkanut kohut jo ennakkoon, kun yksi miessinkku on saanut syytteet aiemmasta käytöksestään.

Ennakossaan juontaja Sami Kuronen kertoo, että iltanuotiovideot katsotaan yhdessä ja on paljon yhteistekemistä, myös päivisin.

Pari 1: Jani (18 v) ja Siiri (20 v) Turusta, rajat on, Siirin mukaan pussailukin satuttaa.
Pari 2: 22-vuotiaat Eetu ja Julia Salosta, kokki ja tarjoilija, tavanneet Tinderistä. Rajat pussailu ja hässiminen Julialle. Seurustelleet vuoden. Yhteinen koira.
Pari 3: Kaarinasta tulevat Tony (22 v) ja Jemina (21 v), joka oli sinkkuna Wallun kaudella, eli kaudella 7. Pari meni simuloimaan opiskelijaelämää, joka parilla alkaa, kun Tony muuttaa toiselle paikkakunnalle. Selkeät rajat on, mutta peleihin osallistutaan? Pari lähti kesken pois, erossa.
Pari 4: Heinolasta ovat Valtteri (21 v) ja Viivi (18 v).

Trailerin mukaan iltanuotioilla itketään, ja ihmetellään kuka tuo pari oikein on.

Osa 1/22 Kuuma ja aurinkoinen Marbella! keskiviikko 24.11
Parit esittäytyvät ja ohjataan eri villoihin. Pojilla on Sierra Blanca, ja tytöillä Villa O. Bileissä pääosin juodaan viinaa. Poikasinkut juovat keskenään, Jamilla on ylimielistä tarinaa. Jeminalle varattu Tony kiehnää naisten keskellä.

Osa 2/22 Jäätävä aamu ja kuuma iltanuotio, torstai 25.11
Krapula-aamuna kirjoitetaan kumppanille kirjeitä ja luetaan.
Iltanuotiovideot katsotaan yhdessä. Jemina suuttuu Tonyn puheista.

Osa 3/22 Andalusian yö, keskiviikko 1.12
Treffit alkavat, mutta kaksi sinkkua saa lähteä jo kotiin. Elisabeth saa matkalipun ja pillahtaa itkuun, Jami pelkästään kiroilee.
Treffeillä Tony ja Sini tekevät keramiikkaa, Jemina ja Jami veneilevät. Aallot lyövät keulaan, missä pari pällistelee ja kastuu.
Eetu valitsee treffeille Annikan, Julia Kristianin. Treffit ovat tylsät.
Illalla on Andalusian yö -bileet. Poikien puolella Tony valittaa, että Valtteri ei biletä. Porukka alkaa huomioida Valtterin vaatteet ja penseän asenteen. Tyttöjen puolella Siirille maistuu juoma.

Osa 4/22 Elämää ei kannata rakentaa yhden ihmisen varaan,  torstai 2.12
Eiliset bileet olivat Siirille liian rajut, pitkä sylki lentää. Jemina on rikki.
Tyttöjen Villa O:lla pelataan vesipalloa ja poikien resortilla Sierra Blancalla pulikoidaan myös altaalla kera pallon. Uusi sinkku Aro Lahdesta tulee Villa O:lle.
Jemina jännittää iltanuotiota ja hän reagoi vahvasti. Videot katsotaan yhdessä.

Osa 5/22 Suomituristit Marbellassa, 8.12.2021
Aro on tullut miessinkuksi, Jere lähtee Nummelaan. Treffivalinnat: Viivi ja Juuso pelaavat padelia.  Juusolla on skoda, eikä kiinnosta Viiviä.Siiri ja Aro ajavat ski-jetillä.
Valtteri ja Julia golfaavat, eivät hallitse lajia. Valtterille perhe ja raha ovat tärkeitä ja Viivi, joka on aito oikea rakkaus.
Jani ja Roosa ajavat ski-jetillä.
Bileet on teemalla Suomituristit Espanjassa. Viivi menee nukkumaan aikaisin, Tony myöhään ja kahden naisen väliin. Sinkuilla on Team-Konna, joka aikoo rikkoa Tonyn parisuhteen. Jemina kärsii.

Osa 6/22 Positiivisuuspäivä, 9.12.2021
Iltanuotiolla on kevyttä grillausta, Jemina itkeskelee, mutta muuten aika tasaiset tunnelmat, ei ole tapahtunut mitään erikoista paitsiTony nukkunt naisten kanssa.

Osa 7/22 Uhkana sinkut vai oma parisuhde 15.12.2021
Treffit jatkuvat mönkijöillä ja frisbeegolfin piirissä. Tonylla on naisia sängyssä (vaatteet päällä), Janilla on Roosa vieressä. Jemina menee aikaisin nukkumaan, on itksekellyt. Sinkku-Vanessa lähtee vapaaehtoisesti kotiin. Valtteri on pidättyväinen, on piiloutunut aurinkolasien taakse. Häntä arvostellaan voimakkaasti.

Osa 8/22 Terveiset toiselta villalta 16.12.2021
Varatut lähettävät toisilleen videoterveiset. Iltanuotio käy edelleen Jeminan hermoille. Toisaalta Jemina näkee, että videoterveiset ovat menneet perille. Siiri on loukkaantunut, kun Roosa on nukkunut Janin vieressä. Julia on hieman loukkaantunut Eetun nukkumisista.

Osa 9/22 Syntinen Marbella, 22.12.2021
Treffeillä Jani oppii, että paella on ruokaa, ja miten sitä valmistetaan. Siiri ja kokki Timo tekevät myös treffeillä ruokaa. Valtteri purjehtii Kian kanssa, ja Viivi ja Jimi ovat ulkokuntosalilla. 
Bileissä Jani katselee Siirin kuvia, Siiri taas on loukkaantunut Janin vieressä nukkujasta. 
Syntinen Marbella on bileiden teema. Tonyn jutut muuttuvat ruikutukseksi ja uhriutumiseksi, joka toinen sana on v-alkuinen. Valtteri yrittää komentaa Tonya, joka poistuu ja sitten (vain) nukkuu Sinin kanssa. Muut varatut pojat reagoivat itkemällä.

Osa 10/22 Tilitystä ja tylytystä, 23.12.2021
Ihon maalausta. Tilitystä ja tylytystä on iltanuotiolla. Jemina menee haukkaamaan itkien happea Tonyn käytöksestä johtuen. Eetun ja Julian ajatukset ovat erilaisia. Jani on murheellinen Siirin näkemyksestä, että nukkuminen on jo pettämistä.

Osa 11/22 Rakkaus ei ole koskaan väärin  29.12.2021
Ylimääräinen"iltanuotio" Tonylle ja Jeminalle. Pari käy kiivaan sananvaihdon, eivätkä lähde yhdessä. Resorteilla on mister- ja missi-kisat. Kukapa ei haluaisi olla miss tis10. Eetu ajautuu yhä enemmän Essin pauloihin.

Osa 12/22 Joskus luopuminen vaatii rohkeutta  30.12.2021
Kolmella mennään, ja heitä Sami Kuronen grillaa iltanuotiolla. Siiri pysyy näkemyksessään, että Jani on ylittänyt parisuhteen rajat. Muut ovat eri mieltä.

Osa 13/22 Viivitila tai viinitila  5.1.2022
Valtteri on treffeillä jossa maistellaan ja haistellaan viinejä. Bileet ovat kosteat, ja rajoja rikotaan. Eetu ja Essi touhuavat, ja Eetu tajuaa, että on tehnyt pahasti.

Osa 14/22 Tarttuisitko tilaisuuteen 6.1.2022
Iltanuotiolla katsotaan parisuhteen ylitystä. Julia purskahtaa itkuun.

Osa 15/22 Hasta luego Marbella? 12.1.2022
Aamulla Eetua kaduttaa. Varatut naiset ovat järkyttyneitä Eetun tekemisistä. Siirin tekstiviestijippoa käsitellään. Viimeiset bileet, joiden jälkeen  Eetu toistaa tekonsa.

Osa 16/22 Iltanuotio vai tuomio?13.1.2022
Julian video ei ole mukavaa katsottavaa. Eetun käytös ei saa varatuilta tytöiltä kiitosta. 

Osa 17/22 Unelmatreffit I 19.1.2022
24:s valinnat Valtteri valitsee Juulian, ja Viivi Marlonin. Sinkku-Juulian asenne on ollut Valtteri-vastainen. Ylipäätään muiden on ollut vaikea ymmärtää, että Valtteri, eikä edes Viivi ole osallistunut hipelöintileikkeihin, jotka minusta ovat kyllä aika rivoja.

Osa 18/22 Viivi ja Valtteri 20.1.2022
Valtteri ja Viivi tapaavat Kurosen päättöiltanuotiolla. Pari hempeilee, ja Valtteri antaa Viiville kaulakorun, ja kosii. Viivi suostuu.

Osa 19/22 Unelmatreffit II 26.1.2022
Siiri valitsee unelmatreffeille Aron ja Jani valitsee Elisan. Eetu valitsee Essin, Julia valitsee Juuson. Eetulla on taas toiminnallisia ohjelmannumeroita. Jakso on muuten unettava ja tylsä.

Osa 20/22 Siiri ja Jani 27.1.2022 
Siiri ja Jani tapaavat Kurosen päättöiltanuotiolla. Siiri ja Jani yrittävät löytää sopua, mutta Siiri on Siiri, ja valvoo rajoistaan eikä pari jatka yhdessä, vaikka ehkä jatkavat kämppiksinä.

Osa 21/22 Eetu ja Julia 2.2.2022
Julia ja Eetu tapaavat Kurosen päättöiltanuotiolla. Eetu ja Julia eivät voisi olla kauempana toisistaan ja ero tulee. Koira jää Julialle

Osa 22/22 Mitä heille kuuluu nyt 3.2.2022
Mitä kuuluu nyt. Paikalla ovat Viivi ja Valtteri, Tony ja Jemina, Eetu ja Julia, Jani sekä etäyhteydellä Siiri. Tony asuu Joensuussa. Jani on muuttanut pois Siirin luota. Eetu asuu Essin kanssa. Viivi ja Valtteri ovat sitten ainoa pari joka "jäi" yhteen.

Kausi oli minusta tylsä. 


Tunnusbiisi on Mariskan ja Pate Mustajärven Pienii fiiliiksii.

Aiempien kausien bloggauksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)