keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Temptation Island Suomi 6, eli kuudes kausi railakas ja rietas


Temptation Island Suomi -ohjelman kuudes kausi alkaa, ja tässä postauksessa sitä seurataan. 

Ohjelman idea on yksinkertainen. Tropiikin houkutuksiin viedään neljä paria. Kutoskaudella äänekoskelta lähihoitaja Mari ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Väpä molemmat 21-vuotiaita. Espoolaiset opiskelija  Viivi ja taksiyrittäjä Lance 21. Tampereelta tulevat avoimen suhteen pariskunta Eve (22 v) ja Santeri (26 v).  Uskonnollisuus (ja rakkaus) yhdistää Josefinia (21 v) ja Leeviä (29) Vantaalta. Katsotaan yhdistääkö vielä uskollisuus.

Parien naiset viedään sinkkumiesten joukkoon ja varatut miehet vapaiden naisten joukkoon. Iltaisin on uima-allasbileitä, joissa juodaan viinaa ja on kaikenlaisia leikkejä. Hölmöillään ja yllytetään hölmöilyyn ja kaikki kuvataan. Välillä nukutaan ja usein toisen vieressä. Kaikki siis kuvataan ja työstetään iltanuotiolle katsottavaksi. Juontaja Sami Kuronen grillaa osallistujia iltanuotiolla. Materiaali leikataan muotoon, joka herättää voimakkaita tunteita osallistujissa, joita sitten puretaan päivisin treffeillä sinkkujen kanssa, joiden tehtävänä on rikkoa parisuhde.

Neloskaudella (postaus) eniten grillattiin Eliasta, joka Vilmansa kanssa tuli saarelle. Bile-Dani sai Kurosen grillissä hiillostusta, mutta pariskuntava Dani ja Eveliina lähtivät ja ovat vieläkin pari. Vitoskaudella (postaus) Tian ja Jannen parisuhde kariutui heti Jannen löytäeesä toisen kainalon. Myös Iiro hölmöili, mutta pahiten keuli Juholla, kauden hyvispoika oli Atso.

Temptation Island Suomi 6, huomioita
(last edit 19.12.2019)
Jakso 1, ensi esitys keskiviikko 9.10
Nyt pamahtaa käyntiin. Sinkut tulevat riimitellen sisälle. Pariskunnista Leevi ja Josefin ovat uskovaisia, Santeri ja Eve elävät vapaassa suhteessa. Lance ja Viivi sekä Väpä ja Mari ovat myös mukana. Väpällä on bileissä meno päällä,  kiehnää naisia, pyrkii iholle. Väpä on myös kiinnostunut sinkku-Marista. Eve väittää hoidelleensa suullaan yhden sinkun. Santeri suutelee naista.
Jakso 2:  ensi esitys torstai 10.10
Ryhmätreffit kankusessa. Iltanuotiolla, Mari alkaa itkeä, kun Väpän setti tulee tabletin ruudulle. Santerillakin ottaa tunteisiin, ja ehkä Santerin Marinalta saama suudelma rassaa Eveä, jonka suussa oli ehkä myös jotain tai luultavammin ei, puheisiin ei aina voi luottaa. Eveä tuntui yllättävän Santerin varvasfetissi -heitto.
Jakso 3, ensi esitys keskiviikko 16.10
Ryhmätreffit perhosbaarissa, illalla metsästysbileet, kaatolupineen.
Jakso 4:  ensi esitys torstai 17.10
Bloggaukset ja sitten iltanuotiot. Leevi selitti videossaan, että on täydellinen suhde, johon sinkkunainen sönkötti, että Josefin on tossuttaja. Marilla meni Väpän jutut tunteisiin, Evellä (joka elää vapaassa suhteessa) Santerin suudelmat. Lance ja Viivi ei mitään erikoista.
Jakso 5 ensi esitys 23.10.2019
Treffeille puolet pareista. Josefin ja Karim suppailivat, Leevi ja Eveliina menivät Secret Gardeniin. Eve ja Sami saivat hierontaa ja Santeri ja Annika vesijetteilivät.  Illalla rapujuhlat jossa lähinnä juotiin. Viivi ja Josefin suutelivat uima-altaassa. Väpä ja Ade piipahtavat suihkuhuoneessa, oliko siellä käsipeliä. Lance viihtyy Rebekkan kanssa
Jakso 6 ensi esitys 24.10.2019
Krapulaiset treffit. Väpä ajeli pyörällä Aden kanssa. Mari on treffeillä Topin kanssa pedikyyrillä.  Viivillä on heikko olo ja Grönä laskee vaijerihässäkällä. Lance ja Rebekka treffeilevät jeepin lavalla.  Jakson iltanuotioilla ensin katsotaan videoita poikien kanssa. Santerilla menee tunteisiin vaikka Eve vain kihnuttaa Rassen kanssa. Leevi suvaitsee Joskun suukot. Tyttöjen videoiden katsominen sujuu kahdenlaisilla tunnelmilla. Viivi, Josku ja Eve ovat rauhallisia mutta Mari itkee Väpän käsipeliä.
Jakso 7 ensi esitys 30.10.2019
Ensimmäiset sinkkujen pudotukset, Hanna ja Tuuli sekä Santeri ja Jani pudotetaan. Päähierontaan menevät Väpä ja Mari, Väpän Mari valitsee Joonan minigolfiin. Lance ja Iida P syövät tulista ruokaa. Viivi ja Karim kaivertavat papaijaa.
Bileissä tapahtuu Lance ja Rebekka suutelevat. Joonan sormet vaeltavat Marin iholla ja kaksi sormea Joonan mukaan keholla, kenties kehossa. Väpä ja Ade piiloutuvat suihkuun.

Jakso 8 ensi esitys 31.10.2019
Treffeille menevät loput parit. Leevi ja Marina tislaamoon. Josefin ja Jeppe temppeliin. Santeri j Iida S Budhaa katsomassa. Eve ja Rasse savipajassa.  Bileissä tapahtui ja iltanuotiolla sattuu etenkin Viiviin jonka Lance suuteli Rebekkaa ja näkyy videolla, ja Viiviltä pääsee itku. Väpä on aivan äimistynyt Mariun ja Joonan puuhista, ja sanoo vain että VTTU. Santeri on harmissaan Even tunteiluista.

Jaksosta 8 lähtien meno muuttuu sellaiseksi että en aio niitä tarkasti kuvata. Katson kuitenkin kauden loppuun ja laitan tähän tapahtumia.

Jakso 9 ensi esitys 6.11.2019
Sinkuista Maukka ja Iida S. pudotetaan. Tilalle tulee uusia sinkkuja kylteri Jyri ja pohjoisesta Ville sekä Jasmin ja Miisa. Uudet sinkut saavat valita treffikumppanit itselle.
Jyri valitsee Josefinin ja menevät vesipuistoon. Leevi ja Iida menevät treffeille. Ville valitsee Marin ja he menevät ennustajalle, jossa Marille ennustetaan eroa poikaystävästä (Väpästä).
Miisa  valitsee Väpän autoilutreffeille. Väpä ajaa ratti on oikealla (vasemmanpuoleinen liikenne).
Bileet Sex on the Beach ovat villit ja rajat rikkoutuvat. Eve on Rassen kanssa, Mari Joonan kanssa. Kuva- ja äänimateriaali tulevat murskaamaan siipat. Lance lirkuttelee Rebekalle.

Jakso 10 ensi esitys 7.11.2019
Jasmin valitsee iltanuotion masentaman Santerin treffeille. Eve ja Rasse katsovat miten vanha parisuhde toimii. Lance ja Rebekka jatkavat puhumistaan olivat vartalomaalauksessa. Viivi ja Gröna ovat jousiampumassa ja puhumassa.
Iltanuotiovideoista eniten tunteilee Santeri, joka ihmettelee Even lankeamista Rasseen. Leeville ottaa yllättävän paljon tunteisiin. Väpän otsa mutruilee, mutta Joona nukahti. Lance ihmettelee Viivin ihastusta Grönaan.
Naisten iltanuotiovideoissa Viivi paheksuu Lancea, Mari nauraa Väpää, Josku katselee Leevin kiltin videon. Eve katsoo Santerin videon.

Jakso 11 ensi esitys 13.11.2019
Sinkuista pudotetaan Mari ja Maukka.
Treffeillä  Santeri ja Marina ratsastavat, Väpä ja Eve menevät vuoristoon.
Eve ja Topi menevät hedelmäfarmille, Mari ja Jeppe kokaavat papaijaa.
Bileissä esiintyy Jukka Poika.
Eve nukkuu Rassen kanssa, Väpä ja Ade jatkavat tahollaan.

Jakso 12 ensi esitys 14.11.2019
Aamulla kinaa Rassen ja Joskun välillä.
Leevi ja Annika ovat banaaniveneilemässä ja Leevin kumppani Josku on treffeillä Joonan kanssa.
Lance ja Jossu ajavat sivuvaunulla, Jossu ajaa tien viereenkin, Tahollaan Viivi ja Rasse treffeilevät.
Iltanuotiolla oikeastaan kaikki murjottavat. Eve ja Santeri kipuilevat avoimessa suhteessaan. Leevi on maansa myynyt, kun Jossu nukkuu  Jepen lusikassa. Viivi itkee Lancen puheita.
Mari itkee Väpän touhuja, mutta Väpä äimistyy, kun Jonna-Mörkö on lynyt sisään, mitä hän ei ole tehnyt (tai näin hän kertoo)

Jakso 13 ensi esitys 20.11.2019
Sinkuista Ville ja Miisa pudotettiin.
Viivi ja Jyri treffeilivät Jakuzzissa. Lance ja Rebekka olivat drinkkikurssilla.
Eve ja Joona olivat putouksella jota he eivät arvostaneet.
Santeri ja Annika olivat hieronnassa. Annikalla oli synttärit.
Bileissä Viivi ja Grönä menivät peiton alle. Rajat rikkoutuivat?
Mari ja Joona viihtyivät keskenään.

Jakso 14 ensi esitys 21.11.2019
Aamukohmelossa setvitään bileillan jäkimaininkeja.
Treffeille Josku ja Jeppe jotka ottavat tatuointeja. Leevi ja Ade puhuvat kivikasan luona. Yksi kivi näyttää masluliiniselta genitaaliöta ja toinen kivi feminiiniseltä, Mari ja Karim vesijetteilevät. Väpä ja Pulju tekevät hiekkakakkuja.
Iltanuotiolla Eve on huolestunut. Pojidta Lancen leuka painuu rintaan.

Jakso 15 ensi esitys 27.11
Sinkuista ei pudoteta ketään. Tennistä menevät pelaamaan Leevi ja Jasmin  sekä Lance ja Eve. Naisten resortilla joogaan menevät Josku ja Karim sekä Viivi ja Jeppe.
Bileet ovat hurjat. Jeppe on kertonut Karimille että hänellä ja Joskulla olivat kädet toistensa haaruksissa ja asiat olivat jo luukulla sisään menossa. Väpä heiluttaa  ja vinguttaa hetekaa Aden kanssa. Yö on armelias ja peittää näkyvistä muut synnit.

Jakso 16 ensi esitys 28.11
Aamulla Kuronen tarakastaa tapahtumat
Väpä ja Annika sekä  Santeri ja Marina menevät purjehtimaan.
Mari ja Joona sekä  Eve ja Grönä värittävät valmiita kuvia vesivärein.
Iltanuotiovideot herättävät tunteita. Leevi ei ole iloinen, eikä Mari, myös Eve ja Santeri ovat allapäin

Jakso 17 ensi esitys 4.12
Kaksneloset alkavat.
Leevi valitsee Iidan ja he laskevat köysillä ja Josefin vaöitsee Karimin. Leevi pohtii Joskun käytöstä. Joskua kiinnostaa kokoasiat.
Väpä valitsi Aden ja he menivät ampumaan. Ade oli parempi. Ruuan jälkeen sänky alkoi natista.
Mari valitsi Joonan mutta hän sairastui ja siksi Marin valitsee Topin.

Jakso 18 ensi esitys 5.12
Kuronen kyselee Joskulta selityksiä. Josku välttelee. Sitten Leevi kuuntelee Josefinin selitykset käsipeleistä, ja kainaloista, ja Leeviin uppoaa kaikki, hän on kerännyt kysymyksiä. Josefin väistelee ja vaivautuu. Leevi uskoo, mutta ymmärrys ei kasva. Suomessa Josku lähtee viipottamaan kuin vapaa varsa ja on Temppari extrassa Karimin kanssa. Leevi on jäänyt yksin.

Jakso 19 ensi esitys 11.12
Väpän ja Marin päättönuotio. Väpä on narisuttanut Aden kanssa nukkumiseen tarkoitettua huonekalua. Marin sateenkaaresta hävisi yksi väri. Mikä? Sateenkaaressa on kuusi tai seitsemän väriä eli punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigon sininen ja violetti. Näistä se on joku,sitä Mari ei tarkenna.
Kuronen puhuu ensin Väpän kanssa. Väpällä on puhtaat motiivit, niin hän kertoo. Mari on loukkaantunut Väpän puheista. Väpä on vilpitön ja pari lähtee yhdessä. Iltanuotiolla Sami Kuronen alkaa nauraa Väpän juttuja. Extrassa ovat molemmat, ja yhdessä.

Jakso 20, ensi esitys 12.12
Santeri ja Annika ovat treffeillä, mutta aivan normaalia toimintaa ilman fyysisyyttä. Eve ja Rasmus treffittelevät, ja Rasmuksella vakiojutut.

Lance ja Rebecca lähinnä keskustelevat, joko parin välillä ei ole mitään, tai Rebecca ei halua, että tv-ohjelman aikana on. Twitterissä ei pidetä Lancesta, sen sijaan Viivistä pidetään. Viivi ja Gröna tuntevat toisiaan kohtaan sentään jotain, ja Grönälla on painetta, mitä hän kuulemma suihkussa työstää.

Jakso 21 ensi esitys 18.12 
Lance ja Rebecca hyvästelevät, samoin Viivi ja Gröna
Iltanuotiolla pari on asiallinen, mutta ei jatka pariskuntana. Suomessa ovat tekemisissä päivittäin

Jakso 22 ensi esitys 19.12
Saga päättyy Santerin ja Annikan iltanuotioon. Santeri ja Eve puivst asioita. Eve sanoo, ettei ole hyvä tyttöystävä ja pohtii omaa aikaa. Suomeen lähdetään yhdessä. Suomessa ollaan yhdessä.****
Kerään tähän sinkkuja:
Rasse, Karim, Topi, Joona, Grönä, Jeppe, Maukka, Topi. Jaksoon kahdeksaan tulleet Jyri ja Ville.
Naissinkuista kaksi on Iidoja Iida S ja Iida P joka on Pulju. Ade, Annika, Tuuli, Hanna, Rebekka, Marina, Mari, Eve, jaksoon kahdeksaan tulleet Jasmin ja Miisa


Ykköskaudelta selvisi pariskuntana pois Aki ja Rita, tai toki muitakin, mutta he osasivat hyödyntää saarella olon.  Pauliina ja Joonas sekä Sonja ja Jonne kävivät läpi isoja asioita.  Pauliina ja Jonne olivat sinkkuja vitoskaudella. Samalla kaudella Vilman ja Juuson parisuhde oli myös koitteilla.  Vilma ja Juuso tulivat varaparina vitoskaudelle, ja heti ensimmäisessä iltanuotiossa Juuso piiloutui ison Stetsonin lierin alle. He jatkoivat yhdessä, häiritsevistä tolpista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)