lauantai 8. lokakuuta 2022

Temptation Island Suomi 11

Temptation Island Suomi 11 eli Tempparit kuvattiin Marbellassa Espanjassa, ja alkaa Neloselta 19.10 ja 20.10.2022 jaksoilla, sen jälkeen tulee yksi jakso viikossa. Jaksoja on 22. Tempparien idea on "koetella parisuhdetta" (= pariskunta on eri resortilla, aikaa vietetään juoden, bilettäen ja käydään treffeillä vieraiden sinkkujen kanssa, ja ollaan erossa toisesta puoliskosta ja katsotaan iltanuotiolla videolta, mitä puoliso on touhunnut toisella saarella ja yritetään säilyttää maltti ja tolkku omassa tekemisessä).

Varatut parit, heitä on neljä, ja he ovat vanhempia kuin aiemmin, samoin kuin sinkut.

Lahdesta ovat  Leenu (26 v) ja Arttu, (28 v). Arttu on nörtimpi, kuin Leenu.

Koskenpäästä ovat  Nina (33 v) ja Johan (44 v). Johan etsi ja löysi Ninan Maajussille morsian ohjelman pilottijaksossa, mutta he eivät olleet itse ohjelmassa.

Oulusta ovat  Julia ( 25 v) ja Semi (23 v). Pari haluaisi ostaa yhteisen asunnon, mutta aiemmin on ollut haasteita suhteessa.

Seinäjoelta ovat  Pirita (37 v) ja Mika (33 v). Pirita lauloi itsensä tangokuningattereksi vuonna 2019.

Uusin  pari Leo 19 v ja TIS-sinkkuna ollut Joanna (21 v)

Tähän päivittyy tapahtumat (last edit 8.3.2023)

Jakso 1: keskiviikkona 19.10.2022: Muhun on ennekin varatut uponneet.
Nyt se alkoi. Tempparit. Parit julistavat rakkautta, sinkut riimittelevät iskuvärssyjään. Sitten biletystä.

Jakso 2: to 20.10: Ensimmäinen kerta.
Ensimmäiset bileet takana ja treffeille. Ensimmäinen krta iltanuotioilla. Leenun video katsotaan vasta ensi kerralla.

Jakso 3: ke 26.10: Tähtiin kirjoitettu.
Leenu ja Hökäle? Leenu katsoo Artun videon, jossa osa jutuista on vähän levottomia ja Arttu hökälöi, Leenu on hämillään. Pirita lähtee Joonaksen kanssa treffeille. Julia treffailee Neron kanssa ja lähtevät "koiratarhaan". Vastaavasti Mika lähtee kanssa Saran kanssa vesipolkuautoilemaan, ja Semi lähtee Merin kanssa.  Resortilla on korttiennustusta. Bileissä varatut naiset ovat sitä mieltä, että sinkku-Kristopher "ankeuttaa".

Jakso 4: ke 2.11: Viiden tähden elokuva.
Homma jatkuu bilein ja iltanuotioin. Sami Kuronen näyttää videon Leosta, joka esiintyi  asukkaille,ja entinen Levi-kauden sinkku Joanna. Naisista Julia onallapäin,sinkku Kristoffer ankeuttaa,jaJulialla on muuten vaan ahdistava olo. Ilmeisesti Leenu ja Nina ovat antaneet positiivisen korona testituloksen, ja asuvat sviitissä.
Pojat katsoivat iltanuotiovideonsa ja lukevat tyttöjen kirjeitä. Tytöistä Leenu ja Nina katsovat videonsa ja saavat miestensä kirjeen. Parisuhteet ovat vielä kunnossa,

Jakso 5: ke 9.11: Sulle sukeltaisin helmen valkean
Piritan ja Julian iltanuotiovideot, jonka jälkeen Kristopher-sinkku saa lähtöpassit villalta. Uusi pari Joanna ja Leo. majoittuvat kumpikin omaan resorttiinsa. Piritta muuttaa Leenun ja Ninan kanssa yläkerran sviittiin, Bileet alkavat.

Jakso 6 ke 16.11: Kuplassa
Tyttötrio Leenu,  Nina ja Piritta on koronakuplassa sviitissä ja katsovat kuplaleikkejä. Ylilyöntejä ei tapahdu, eikä iltanuotiolla ole erityisen pahoja.

Jakso 7 ke 23.11: Jumalaista menoa. 
Julian ja Joannan iltanuotiot. Joanna itkee kun Leo leikkii sinkkujen kanssa. Leenu ja Nina pääsevät pois karanteenista. Treffailua ja toogabileet. Vitoskauden varattu Atso on nyt vapaa ja saapuu sinkkuna. Disa ja Leo ovat vessassa ja kylvyssä, siitä Joanna ei tule pitämään.

Jakso 8 ke 30.11: Taideterapiaa.
Bileissä pojilla menee lujaa, joita tytöt iltanuotiolla epäuskoisina katsoivat. Johannalla oli eniten sulateltavaa. Jakson nimijäi epäselväksi,mutta ihoon laitettiin väriä.

Jakso 9 ke 7.12: Lörssönit  grillissä
Iltanuotiot jatkuvat. Treffeillä ja sitten illalla sinivalkoiset bileet. Piritta pääsee "karanteenista". Sami Kuronen tuli grillimestariksi molempien resorteille.  

Jakso 10 ke 14.12 Tukka auki
Bileissä on viski maistunut. Treffailua, ja iltanuotioita. Johannalla on kestämistä. Leenu peljää jo pahinta, mutta Arttu on  pysynyt rajojen sisällä.

Jakso 11 ke 21.12 Sateenkaaren kaikki värit
Artun ja Leon iltanuotiot. Leenu istuu videossa Eemin sylissä. Leo näkee Joannan ja Neron  nukkumisjärjestelyt ja pussailut. Molempia miehiä mietityttää.
Joanna valitsee treffikaverikseen Neron, ja juttu luistaa, myös trffikaveruksilla Disalla ja Leolla läppä lentää. Bileet, joissa Arttu on Gandalfina. Leenu puhuu Eemille. Joanna ylittää viimeisenkin rajat.

Jakso 12 ke 28.12 Välivesillä
Leo ottaa viileästi vastaan Joannan iltanuotiovideon. Johan on ollut toyhukas ja päivittelee, että viskin juontiin ei kuulu välivedet, joita eilen oli. Siitä jakson nimi. Ninan iltanuotiovideo Johanista jää ensi kertaan.

Jakso 13 ke 4.1.2023 Mietteitä ja mielihyvää
Nina järkyttyy Johanin käsikopelosta. Reissussa on oltu 10 päivää. Illalla on erotiikkabileet. Ensi kerralla näytetään tyttöjen iltanuotiolla yksi rajojen ylitys.

Jakso 14 ke 11.1 Pyykkipäivä.
Bileissä Joannalla ja Leolla tahoillaan menee kumppanien kanssa fyysiseksi. Iltanuotiolla katsotaan ja kuunnellaan näitä asioita.
Nina ajaa treffeillä kartingissa ulos,ei loukkaannu pahasti, mutta saa niskakaulurin.

Jakso 15 ke 18.1 Unta vai totta
Iltanuotiovideot jatkuvat Julia näkee Semin videon. Semi lähestyy rajoja kuten Arttukin, joka järkyttää Leenua. Temppari-diplomit jaetaan ja viimeiset yhteisbileet.

Jakso 16 ke 25.1 Semin ja Julian unelmatreffit ja viimeinen iltanuotio
Semi valitsee unelmatreffeille Merin ja Julia Paulin. Semi ja Meri ajavat mönkijöillä. 24:t leppoisia, kuten päättönuotio. Jatkavat yhdessä.

Jakso 17 ke 1.2 Piritan ja Mikan sekä  Joannan ja Leon Unelmatreffit.
Pirita valitsee 24:lleJoonaksen, Mika valitsee Saran. Joanna valitsee Neron ja Leo Disan. Leo "kosii" Disaa kihloihin? Disa häkeltyy ja hihittelee, mutta suostuu.

Jakso 18 ke 8.2 Piritan ja Mikan viimeinen iltanuotio.
Piritan ja Mikan matka on mennyt tasaisesti ja viimeinen iltanuotio on jälleennäkeminen ja Mika lupaa vähentää ruutu-aikaa 2/3, ja Piritan mukaan Temppareihin tullaan, jos lupaus ei pidä. Sitä odotellessa.

Jakso 19 ke 15.2: Joannan ja Leon viimeinen iltanuotio
Parin matka on ollut vaikea, ja lähti lapasesta heti alussa. Deitit menevät tuttua rataa lakanoitten välissä. Yhteisnuotiolla puhutaan Leon kihlauksesta. Leolla on paljon selityksiä.

Jakso 20 ke 22.2. Unelmatreffit Arttu ja Leenu sekä Johan ja Nina
Leenu valitsee 24:ille Eemin ja Arttu Marin. Arttu lusikoi? Leenulla on merellä pahoinvointia.
Nina valitsee 24:ille Meidon ja Johan Rosan.

Jakso 21 ke 1.3 Iltanuotio Ninan ja Johanin
Iltanuotiolla Ninaa oksettaa Johanin "bilesormet" "hameen alla". Vaikka Nina ei voi unohtaa kuvaa, jota Johan ei muista filmin katkettua, parilähtee yhdessä pois.

Jakso 22/22 ke 8.3 Iltanuotio Arttu ja Leenu
Iltanuotiolla itketään, eikä Leenu anna enää kolmatta mahdollisuutta Artulle, eli pari lähtee eri teille.

Aiempien kausien bloggauksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)