lauantai 10. maaliskuuta 2018

Temptation Island Suomi on ilmiö, neloskausi tarkastelussaTemptation Island Suomi -ohjelma viehättää monia katsojia ja minua se  ihmetyttää, ja joitain inhottaa tai ravisuttaa, iltanuotiolla Kurosen grillillä synnit käydään läpi ja paljastetaan.. (Last edit  12.3.2020)

Ohjelman idea on yksinkertainen. Tropiikin houkutuksiin viedään neljä paria. Parien naiset viedään sinkkumiesten joukkoon ja varatut miehet vapaiden naisten joukkoon. Iltaisin on uima-allasbileitä, joissa juodaan viinaa ja on kaikenlaisia leikkejä. Hölmöillään ja yllytetään hölmöilyyn ja kaikki kuvataan. Välillä nukutaan ja usein toisen vieressä. Kaikki siis kuvataan ja työstetään iltanuotiolle katsottavaksi. Materiaali leikataan muotoon, joka herättää voimallisia tunteita osallistujissa, joita sitten puretaan päivisin treffeillä sinkkujen kanssa, joiden tehtävänä on rikkoa parisuhde. Mitä pari voi voittaa? Minusta ei mitään, mutta ehkä tämän kokemuksen jälkeen ei enää tarvitse hävetä mitään.

Ykköskaudelta selvisi pariskuntana pois Aki ja Rita, tai toki muitakin, mutta he osasivat hyödyntää saarella olon. Simo ja Jasmina, Sami ja Krista sekä Jere ja Nina olivat myös mukana. Toisella kaudella oli myös neljä paria, joskin yksi pari lähtettiin kotiin, koska välit olivat katkenneet jo Suomessa. Kolmas kausi oli kiinnostava,  Pauliina ja Joonas sekä Sonja ja Jonne kävivät läpi isoja asioita. Emmi ja Jesse kokivat liikaa, ja lähtivät kotiin, ja tilalle tulivat Pauliina ja Niklas. Vilman ja Juuson parisuhde oli myös koitteilla.

Tähän alkaa tulla Temptation Island 2018 tv-ohjelman neljännen kauden tapahtumia, en katso sarjaa tirkistelymielessä vaan, siksi kuinka tätä voidaan näyttää ja kuinka kukaan voi lähteä tähän. Parisuhteessa on aina myötä ja vastamäet, jotka on yhdessä selvittää, tämä ei ole minusta oikea tilanne vaan lavastettu tilanne, josta ei pääse pois. Ohjelmaa juontaa Sami Kuronen, joka on iltanuotioilla varsin vihjaileva. Ykköskauden Rita pystyi sanomaan Samille vastaan, muut eivät.
Neloskauden parit ovat ikähaarukassa 22 -30 v. Tunnetuin lienee bile-Dani eli lahtelainen Daniel, joka tuo saarelle Eveliina rakkaansa. Tampereelta  ovat kolmikymppiset Sammy ja Minna. Forssasta ovat Noora ja Markus. Pääkaupungista tulevat Vilma ja Elias.
Neloskauden pääsinkut selviävät, mutta BB:stä ovat tutut Amanda ja Antti.
Trubaduurina toimineen Aleksanteri Hakaniemi, jonka biisiä on soitettu, ja videossa on ollut klippejä kaudesta.
Jaksot 1 - 24, tapahtumia, ennakkoja, ei paljastuksia, niitä on vain siellä saarella?

14.3. - 15.3.2018 Jaksot 1-2
Miehet lähtevät sinkkunaisten kanssa omalle resortille. Sammy, Dani, Markus ja Elia saavat sinkuiksi kaksi Saanaa, 18-vuotiaan Melissan, Lähiöunelman ja Baarimikon.
Naiset  Minna, Eve, Noora ja Vilma saavat katsella avausbileissä Timanttiporaria, Baarimikkoa. Viina maistuu ja kakkosjaksossa selviää, että Vilma  oksenteli Vilma, ja mitä puuhasi Sammy, jolla oli levottomat kädet ja puheet.
Iltanuotiolla eniten järkyttyy videoista Vilma, ja nolostuu Minna. Markusta vaivaa ikävä. Extrassa Sammy ja Minna keräävät eniten kommentteja.

21.3 - 22.3.2018 Jaksot 3-4
Ensimmäiset treffit. Wilma valitsee Jasun , Elias valitsi Emilian, sekä Noora valitsi Markuksen ja  Markus Emman. Treffit oli ja meni, ja illalla oli juhlat, jossa Dani ärhenteli Eliakselle.
Treffeille Sammy valitsi Saanan, Minna Wallun, sekä Dani Jonnan ja Eveliina Tomaksen.
Iltanuotiolla Sami Kuronen hiillostaa sinkkuja.


28.3 - 29.3 Jaksot 5 -6 
Sinkuista putoavat Emma ja Mike. Varatut pojat pelailevat lentopalloa sinkkutyttöjen kanssa. Varatut tytöt risteilevät sinkkupoikien kanssa.
Illalla on pääsiäisaiheiset bileet. Minusta irvokasta toimintaa. Sinkkupojat sättivät Minnaa. Vilmaa manipuloidaan Eliaksen toiminnasta. Kalle kutsuu itseään kaluksi ja kiehnää Eveliinaa. Näillä sitten herkutellaan iltanuotiolla-
Poikien videot ovat rankkoja, jossa varsinkin Markus on poissa tolaltaan toisesta Markuksesta, tai ehkä siitä miten Kuronen asian esittää, minusta vielä kaikki on ollut viatonta. Dani on yllättäen pian Itku-Dani, Kuronen näyttää videoklippiä Kalun ja Even joogasta, jossa puhutaan alapään kosteudesta, onko tämä asiallista. Sammy ei pidä videossa Minnan puheista. Elias havaitsee Vilman suukon.
Naisilla on lieviä videoita, joskin Vilma kyynelehtii, ja pohtii onko Eliaksella kaikki hyvin. Eveliina ja Noora näkevät seesteiset videot. Minna ei pidä Sammyn kännikäytöksestä, ehä sen asian olisi voinut hoitaa kotimaassa katkolle, ja säästää kotiväki näiltä videoklipeiltä.

4.4 Jakso 7
Sinkuista pudotetaan Johanna ja Roope.
Eve valitsi treffeille Kalun,  kuhertelu ja kihertely jatkuu. Dani valitsee treffeille Emilian. ja Minna valitsi treffeille Markuksen. Ja Sammy ja Meijun.
Tosi-tv-tähdet Antti Kurhinen ja Amanda Harkimo pelmahtavat paikalle. Illan bileet ovat entistä irvokkaammat. Minnan käytös menee mielestäni soveliaisuuden rajan yli, tajuaako Minna, että Suomessa tämä näkyy valtakunnan kanavalla eli Nelosella myös Minnan ja Sammyn sukulaisille, naapureille, työkavereille, ja materiaali jää nettiin Ruudun ohjelmiin.

5.4 Jakso 8 
Elias vie treffeille Saanan, ja Wilma Norin.
Noora  valitsee Jasun ja Markus Jonnan.
Tytöt katsovat ensin videot. Noora pitää näkemästään. Sinkkunaiset puhuvat pahaa Eliaksesta, ja Sami heittää lisää löylyä. Videon katsoo myös Minna. Sammy valittelee Minnan käytöstä. Minna rehvastelee, että eli hetkessä. Eve näkee tekoiloisen Danin.
Pojille iltanuotiovideot ovat rankkoja. Markus valittaa saarelle tuloa, Noora paljastaa treffeillä Markuksen mustasukkaisuutta. 
Elias puhuu jo rajojen ylityksestä, suukko on annettu ja rintaa on sivelty.
Sammya järkyttää, ja syystä, Sammy on mällirärttinä Sammyn mukaan. 
Dania yllättää Even kihnaaminen Kalun kanssa pusut ja nukkumisjärjestykset..

11.4 - 12.4 Jaksot 9 - 10 
Jakso 9/24  Tuplatreffit, Sammy ja Jonna sekä Dani ja Amanda ovat rannalla. meno vaan rankkenee illalla Sammy  ottaa tyttöä syliin, joskin 
Minna ja Jantte sekä Eve ja Vallu sovittelevat hääpukuja.
Illalla bileissä Minna itkeskelee. Eve vihtyy Kallen kanssa. Elias analysoi naisten lasten saantia. Sammylla on levottomia juttuja.


Jakso 10/24. Lentävät lippalakit.
Treffeille Elias ja Jennie sekä Markus ja Emilia. Tyttöjen puolella Vilma ja Tomas sekä Noora ja Antti, jotka ampuivat jousipyssyillä.
Dramaattinen iltanuotio Sammy nakkaa tiimilippiksen. Danilla on vaikeuksia videon äärellä.  Sammy ei ole edellenkään tyytyväinen Minnan toimintaan. Markukselle video on liikaa. Materiaali sisältää vihjailua, ja Markukselle se on liikas, ja hän poistuu iltanuotiolta. Elias näkee Poron halivan Vilmaa.
Tyttöjen iltanuotiolla Eve itkee ikävää, Minnalla on lippis. Noora katsoo videon. Vilma itkee videota. Markus ei pysty jatkamaan ja myös Noora poistetaan saarelta.

Jakso 11/24 Pane mut sekaisin ensi esitys 18.4.2018 
Sinkuista Milja pudotetaan. Elias ja Meiju pelaavat sulkapalloa. Vilma ja Santeri Poro pelaavat minigolfia. Bileet illalla on juhannusjuhlat. Aleksanteri Hakaniemi lauloi livenä biisinsä Pane mut sekaisin. 

Jakso 12/24 Tuusulan viemää ensi esitys 19.4.2018
Dani ja Inka sekä Sammy ja Amanda menevät tuplatreffeille pelaamaan tennistä.
Eve ja Jasu sekä Minna ja Antti menevät treffeillä pelaamaan rantalentistä. 
Iltanuotiovideot ovat rauhallisia Danin ja Even sekä yllättäen Minnan ja Sammyn osalla. Sammy on hyvin koppava. Sami Kuronen hiillostaa senkin edestä Eliasta ja Vilmaa. Elias paljastaa itsestään uusia taipumuksia, ei ole pehmomies, ja asen Vilma myöntää. 
Mitähän lapsuusaikojeni radiossa vaikuttanut 'moraalitietoinen' Anneli Tempakka sanoisi Tempparisaaren karkeloista?

Jakso 13/24 Nuorta lempeä ensi esitys 25.4.2018 
Tempparisaarelle tulee uusi pariskunta tamperelaiset Oona Ja Juuso, pari joka on tutustunut Tinderissä. Oonaa vaivaa mustasukkaisuus.
Elias ja Jennie menevät kuntosalille, Dani ja Meiju menevät pelaamaan golfia.
Vilma vie treffeille Santerin. Eve valitsee taas Kallen, ja menevät vesijetteilemään.
Halloween-bileissä Sammyllä on haluja Amandan suuntaan, mutta aikeet eivät toteudu. Eve ja Kalu nukkuvat yhdessä. Sammy on kovasti Amandan perään, höpöttää edelleen tarpeistaan ja Tuusulassa käynnistään, joka ei siis tarkoita kuntaa, vaan vieraan naisen jalkoväliä.

Jakso 14/24 Terveisiä Tuusulasta ensi esitys 26.4.2018
Treffeille lähtevät Sammy ja Amanda sekä Juuso ja Inka. Sammy ja Amanda puivat jokiristeilyllä yöasioita, joita Sammy ei muista. Juuso ja Inka puhuvat ananasfarmilla.
Treffeille Minna ja Tomas puhuvat mönkijöiden ajon lomassa. Oona ja Wallu ovat sangen krapulaisia rannalla.
Iltanuotiovideot: Uusi Juuso hieman yllättyy siippansa menosta, mutta rajat pysyvät koskemattomia. Bile-Dani nieleskelee miltei kyyneleitä, kun näkee Even nukkumisjärjestelyt. Elias näkee Santerin ja Vilman treffeilyä. Sammy näkee Minnan ja rehvastelee Tuusula-jutuilla. 
Naisten videoissa ei ole dramatiikkaa, mutta Minnaa suututtaa Sammyn rehvastelut muista naisista. Extrassa Harri Moisio epäilee, ettei Sammy olisi oikeasti käynyt Tuusulassa, tähän Tuusula-asiaan ei ehkä saada vahvistusta, mutta rehvastelu muutti Minnan käsitystä Sammysta. Yleisellä elämänkokemuksella Tuusulassa käynnistä ei yleensä rehvastella eikä kannata rehvastella ja ne jotka rehvastelevat vähiten yleensä ovat käyneetkin Tuusulassa, mutta tama on Temptation Island. Extrassa oli vanhoja pareja, jotka olivat tulleet kesken kauden ja yksi nainen odotti vauvaa, ei tosin silloiselle partnerille..

Jakso 15/24 Pikkujoulussa sojottaa tonttulakki, ensi esitys 2.5.2018
Sammy ja Amanda, Dani ja Jennie, Minna ja Markus sekä Eve ja Kalle menevät treffeille. Minna ja Markus menevät koullu, Eve ja Kalle syövät vanhan avioparin kanssa, Sinkuista Tomas, Nori, Saana ja Inka lähtevät kotiin.
Illalla on firman pikkujoulut. Meno on kosteaa, mutta väsähtänyttä. Minna ja Markus lähenevät toisiaan. Eve juo ja Kalu riisuilee housujaan. Minusta he nukkuvat vierekkäin. Bile-Dani menee taas aikaisin nukkumaan yksin. Sammy juopottelee yksin, kylpee alasti uima-altaassa. Vilma avautuu tietyistä asioista. Luultavasti näitä asioita käsitellään iltanuotiolla. Minusta tämä on noloa.

Jakso 16/24 Shades of Grey, ensi esitys 3.5.2018
Otsikko viittaa elokuvaan jolla herkutellaan iltanuotiolla. En itse haluaisi olla katsojana enkä hiillostajana. Elias oli Melissan kanssa treffeillä ja Juuso Saanan kanssa. Wilma ja Antti treffasivat sekä Oona ja Jontte.
Tytöt katsovat  iltanuotiovideot. Minna ei luota Sammyyn. Eve ja Sami Kuronen kummastelevat Danin vaisuutta, ja pohtivat onko mustasukkainen. Oona pohtii läheisyyttä. Wilma on pettynyt.
Pojatkin näkevät videot. Sammy pitää itseään puhtoisempana  kuin Minna, ja kertoisi jopa Tuusulassa. Dani on surkea, kun näkee Even ja Kallen treffit. Dani sanoo olevansa kuori, mutta luottaa Eveen. Juuso kuulee Oonan läheisyyden kaipuuta. Elias hymähtelee Vilman avautumista, Santeri röyhistelee olevansa parempi poikaystävä.   

Jakso 17/24 Jep jep,  ensi esitys 9.5.2018
Tytöt pudottavat Jason. Vilma valitsee treffeille Janten. He meneväyt opettamaan balettia lapsille. Minna valitsee Antin.
Pojat pudottavat Melissan kanssa. Elias valitsee Jonnan ja rehvasteleva Sammy Amandan.
Illalla on bileet. Tyttöjen puolella Minna ja Markus kömpivät saman peiton alle, myöhemmin peitto on päällä, mutta heiluu. Ei jää epäselväksi mitä tapahtui.
Poikien puolella Sammy on juovuksissa. Amanda on tympääntynyt Sammyn toistuviin juoppojorinoihin, eikä selvänäkään varmasti ole pihkassa Sammyyn. Elias vie Jonnan huoneeseen, jossa ei ole kameraa (tai sitten kuvaa ei näytetä). Äänet kuuluvat, Elias hokee "jep jep".

Jakso 18/24 Hän ei tiedä, että me tiedetään, ensi esitys 10.5.2018
Minna ja Markus ovat raukeita ja hyväntuulisia sänkyilyn jälkeen. Eve on nukkunut Kallen vieressä. Elias ja Jonna ovat olleet samassa sängyssä, vaikka kameraa ei huoneessa ole ollut, niin todisteita tapahtumista on. 
Päivällä Oona ja Kalle menevät treffeille sekä Eve ja Markus. Juuso valitsi treffeille Emilian. Eve ja Markus ovat treffeillä ennustajalla.
Iltanuotiolla Vilma itkee katkerasti jepjep-videota. Elias ei tiedä, että kaikki tietävät. Minna ja Sammy setvivät tahoillaan suhdettaan, Minnan mukaan suhdetta Sammyyn ei ole. Dani on vakava, ei niinkään  Kalun näytetystä kalusta ja yhdessä nukkumisesta, vaan yleensä, mutta hän luottaa Eveen. Eve pohtii Danin vaisuutta. Sammy on ajautunut umpikujaan. Illat on kosteita. Minna on päätöksensä tehnyt, eikä esitä katuvaa. Elias luukee olevansa ovelampi kuin tosi-tv:n tuotantoryhmä, mutta ei siis ole.

Jakso 19/24 Punaista ja mustaa,ensi esitys 16 .5.2018
24 h:n treffeille lähtevät tahoillaan Oona ja Antti sekä Juuso Emilia. Kummassakaan treffipaikassa ei ole romanttinen tunnelma, Oonalla jopa tyly.
Even ja Kallen kuhertelu jatkuu 24:lla. Dani ja Emilia ovat treffeillä. Tunnelma on lämpimän kaverillinen.


Jakso 20/24  Oonan ja Juuson iltanuotio, ensi esitys 17.5.2018
Oonan ja Juuson iltanuotio. Ensin näytetään Markuksen ja Nooran lähtöä saarelta ja Oonan ja Juuson tuloa paikalle. Iltanuotiolla Oona puhuu läheisyydestä, haluaa sitä enemmän Juusolta. Juuso ja Oona lähtevät parina, vaikka Oonan mielestä Juuson pitää olla lähempänä. Extralähetyksessä Oona on sitä mieltä, että heillä menee nyt paremmin, koska Juusolla on enemmän henkilökohtaista aikaa, sillä Juuso on intissa. (En tiennyt, että palveluaika on omaa aikaa, muttajoko armeija on muuttunut tai kuten arvelen Oonalla on väärää tietoa).

Jakso 21/24 . Even ja Danin iltanuotio,ensi esitys 23.5.2018
Even ja Danin iltanuotio koostuu halauksista pari jatkaa yhdessä. Kumpikin pysyi rajoissa, Eve kesti houkutuksen Dani ei päästänyt edes houkutusta lähelle.

Jakso 22/24  Tuutko mukaan suihkuun, ensi esitys 24.5.2018
24 h:n treffeille lähtevät tahoillaan Minna ja Sammy sekä Elias ja Vilma. Minna menee Markuksen kanssa ja Sammy Amandan kanssa. Minna pitää Markusta jo ykkösmiehenä ja puhuu pi11un antamisesta. Amanda ja Sammy ovat treffeillä. Amanda pitää etäisyyttä, mutta on myönteinen.
Vilma on Santerin kanssa seikkailupuistossa. Elias valitsee Jonnan, he menevät ratsastamaan. Resorteissa alkaa yöt.

Jakso 23/24  , ensi esitys 30.5.2018
Iltanuotiolla Minna ja Sammy.
Minna ja Markus ovat olleet yhdessä yöllä. Sammy on vain kaveerannut Amandan kanssa. Minnaa sapettaa Sammyn rehvastelut muista naisista. Harri Moisio epäili Sammyn ilmoitusta, mutta Minna sen uskoo, eikä halua jatkaa. He lähtevät erikseen, mutta Sammy haluaa halata ja tunnustaa, että oli vihainen iltanuotiolla ja puhui mitä sattuu. He lähtevät käsi kädessä.

Jakso 24/24  ensi esitys 31.5.2018
Iltanuotiolla Vilma ja Elias.
Keskustellaan Eliaksen ja Jonnan touhuista.  Jep jep. Elias on puolustuskannalla. Iltanuotio päättyy. Pari ei eroa, mutta ei ole Vilman mukaan 100%sta luottamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)