keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Temptation Island kahdeksan on Kainuussa


Temptation Island on jo kahdeksas, jossa parit asetetaan viettelysten eteen. Parit vietiinkin Thaimaan sijasta Kainuuseen Vuokattiin. Juodaan kaljaa ja pontikkaa ja polskitaan paljussa.
Pareja on neljä, miessinkkuja kymmenen ja naissinkkuja kymmenen. 

Tämä on päivittyvä postaus (last edit 11.12.2020 ).

Temppariin lähtevät  lähtevät pareina Aarne ja Amalia, Juuso ja Jenna, Jonna ja Jussi, sekä Lance ja Viivi. joiden parisuhde rakoili kuudennella kaudella. Jonna oli sinkkuna vitoskaudella, jonka jälkeen hän seurusteli Tian parin Jannen kanssa.

Miessinkkuja on ikäjärjestyksessä Meido 30, Jesse 25, Markus 24, Jope 24, Joni 22, Tino 22, Väinö 22, Pyry 22, Veikka 21, ja Lenni 18-vuotias. 
Naissinkkuja on ikäjärjestyksessä: Anniina 27, Viola 25, Ella 24, Sanni 22, Inkku 21, Jenna 21, Sanna 21, Tiina 20, Milma 20, ja Sonja 18-vuotias

Pariskunnilla kaikki huipentuu Sami Kurosen päättöiltanuotioon jota edeltää 24 tunnin unelmatreffit. Iltanuotio oli varsinkin viime kaudella todellinen kiirastuli.

Kurosen mukaan voi käytää hashtagia #Thainuu twitterissä on käytössä "häsä" #tisuomi

30.9 Keskiviikko osa 1/22
Nyt se alkaa, omiin resortteihin ja juodaan. Osalla pusuja ja yhteisnukkumista. Kettukoruja vaihdettiin

1.10 Torstai osa 2/22
Ensimmäiset bileet on takana ja  treffeille lähdetääm siten kun kettukoruja annettiin. Varatut tytöt  veneilemään, pojat joogaan. Iltanuotiolla ensi grillit. Jonna ja Jussi ovat menossa väärään suuntaan.

7.10 Keskiviikko osa 3/22
Treffeillä Juuso ja Tinke, sekä Jenna ja Markus, toisaalla Viivi ja Meido sekä Lance  ja Viola. Sinkuista Sonja pois.Viivi ja Meido ovat kukansidonnassa, ja Lance ja Viola nostamassa perunoita
Juhannusjuhliin tulee Benjamin Peltonen esiintymään. Jonnalla keulii pahemmin kuin Jussilla, Tinon kädet on Jonnan haarovälissä?

8.10 Torstai osa 4/22
Aamulla gongi soi molemmissa leireissä. Treffit kainuun maisemissa, ja sitten iltanuotio. Viivi ei ole Sannifani. Jussi järkyttyy, kun Jonnalla on hanskatuttu Tino

14.10 Keskiviikko osa 5/22
Viivi jättäytyy pois, ja niin myös Lance. Jussi ja Inkku pari pääsee treffeillä tutustamaan pontikhaan ja Juuso ja Ella pääsevät harjaamaan sarvekkaita tummia pitkäkarvaisia lehmiä.
Bileet on lavatanssit. Pyry tanssittaa Amaliaa. Juusolla on #halipula ja #läheisyydenkaipuu

15.10 Torstai osa 6/22
Tyttöjen puolella on yhteismeininkiä Megazonessa. Aarne suppailee treffikumppaninsa kanssa, ja Amalia kertoo, että Aarne tuli asuntoon muuton yhteydessä. Iltanuotiolla on kylmä tytöt hytisevät pantterimekoissaan. Kuronen grillaa etenkin Jonnaa, Jussia ja Aarnea. 

21.10 Keskiviikko 7/22
Väpä (joka on treenatun näköinen) ja Mari (jolla tumma tukka, sateenkaari on poissa) piipahtavat molempien resorttien bileissä, joiden teema on sukujuhla. Pojilla on ollut keilailua kolmestaan. Illalla persbileet

22.10 Torstai 8/22
Treffeillään ja iltanuotio. Minusta ei mullistavia tapahtumia, mutta odotellaan.

28.10 Keskiviikko 9/22
Resorttien vaihto, ja kysymykset osallistujilta sinkuille,  illalla bileet, jossa Jonna taas retkahtaa, ja Aarne juopuu.

29.10 Torstai 10/22
Treffittelyä. Analyysisetä Harri Moisio piipahtaa Kurosen vieraana. Amalia joutuu katsomaan Aarnen kännittelyä. Jussi katsoo, kun Tino Kurosen sanoin lyö "kunnarin" 

4.11 Keskiviikko 11/22
Jape ja Mattu tulevat parantamaan luottamuspulaa. Treffeillä Mattu silittelee lehmiä ja illalla poistaa  bikinien yläosan.

5.11 Torstai 12/22
Iltanuotiolla Matulla ottaa koville. Amalia pillahtaa itkuun, kun Aarne on juonut ja (vain) nukkunut tyttöjen vieressä.

11.11 Keskiviikko 13/22
Treffeillä Jussi ja Inkku tekevät hiekkakakkuja. Illalla polttariteemaiset juomingit.

12.11 Torstai 14/22
Iltanuotioilla pettämisestä toipuva Mattu romahtaa iltanuotiolla ja menee ottamaan happea. 

18.11 Keskiviikko 15/22
Mattu romahtaa kun puhuu Japen kanssa. He lopettavat temppareissa, ja varmasti suhteensakin?

19.11 Torstai 16/22
Iltanuotiolla vakio jankkaamiset. Jussi joutuu katsomaan Jonnan touhuja ja päinvasyoin. Gongi kumisee.

25.11 Keskiviikko 17/22
Valinnat 24:lle. 
Jenna ja Jesse sekä Juuso ja Ella.  Heillä treffit.

26.11 Torstai 18/22
Jennan ja Juuson iltanuotio, Juuso ihmettelee Jennan timintaa, mutta hän ratkaisee pelin pitkällä kirjeellä. Pari lähtee yhdessä.

2.12 Keskiviikko 19/22
Amalia ja Veikka sekä Aarne ja Annina. Treffeilevät. 


Veikka, joka on ilmeisesti Eliitti oli fiksu kaveri, sama pätee Annina, oli esimerkillinen sinkku.

3.12 Torstai 20/22
Amalian ja Aarnen iltanuotio. Grillimestari Kuronen turhautuu, kun pari katsoo toisiaan onnellisena ja pitävät toisiaan kädestä. Kuronen kysyy, miksi tulitte ohjelmaan, mikä oli motiivi?
Pelkäsin, että heille voisi käydä kuten Miralle ja Valtolle tai Joskulle ja Leeville, mutta onneksi he selvisivät rakkautensa avulla.

9.12 Keskiviikko 21/22
Jussi ja Inkku sekä Jonna ja Tino, lopettelevat treffinsä. Inkun mielestä Jussin reissu meni aivan metsään. Katsojan mielestä myös Jonnan reissu oli parisuhteessa olevalle sopimaton. 
Grillimestarin erikoinen, Jussi ja Jonna ja suuri luottamuspula. Todellisuudessa iltanuotiolla Kurosen ei tarvitse grillata. Jonnalla on muutama plussa paperilla, ja oput on pelkkää miinusta. Jonnan mukaan Jussi näyttelee fiksua, mutta kun kamerat sammuvat suu alkaa käydä. Kun nuotio on eron jälkeen sammunut, Jonna tivaa Jussilta vastauksia. Jussi on viilipytty.

10.12 Torstai 22/22
Jaksossa nähdään miten nyt menee. Viivi ja Lance ovat erillään.  Juuso ja Jenna sekä Aarne ja Amalia ovat yhdessä. Jussi on yksikseen, ja tunnustaa, että oli "silleen" Thainuussa. Jonna raivoaa siitä, että miksei Jussi ei tunnustanut että ol silleen. Mattu ja Jape ovat menneet eteenpäin, eivät ole ON-OFF -suhteessa, kun nyt on OFF.

Temptation Island 6
Temptation Island 5
Temptation Island 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)