lauantai 21. maaliskuuta 2020

#TISuomi 7: Teipillä ja rakkaudella parannellaan iltanuotiovideoiden traumoja


Temptation Island on jo seitsemännessä seikkailussa, jossa parit viedään Thaimaahan houkutusten keskelle viinan, bileiden, sinkkujen, ja treffien kuplamaailmaa.

Teemabiisinä on Abreun Teipillä ja rakkaudella, jossa lauletaan .

Ku sut tapasin ja päätin täs on kaikki
Mitä haluan
Sä oot ihan sekasin ku seinäkello
Ja niin oon mäkin ...

Tempparisaarelle lähtevät Valto ja Mira, jonka mielestä heidän parisuhde on liian hyvä. Pinja ja Kalle, joka alkoi seurustella, kun Pinja oli 18-vuotias.  Mattu ja Jape ovat seurustelleet noin vuoden, Jape tunnustaa ajoittaisen mustasukkaisuuden. Sinkkuina Temppareissa olleet Emilia ja Wallu ovat tietynlaisessa on-off -suhteessa. Kausi päättyi 9.6.2020, mutta jo aiemmin alkoi kohina Somessa, kaudella Kalle ja Pinja lähtivät miltei heti kotiin. Varaparina tullut Karim ja Josku eivät kuin piipahtaneet, ensimmäiset bileet tai Karimin käytös oli liikaa Joskulle, joka oli varattuna kutoskaudella Leevin kanssa. Karimin oli sinkkuna saarella.

Me ollaan ne jotka aina
Vaik olis miten hiton vaikeeta
Tietää että kaiken pystyy korjaamaan
Teipillä tai rakkaudella
Joo ja vaik me vielä tehään virheitä
Sit ku ollaan vanhoi mut ei viisaita
Riidellään viel rakkaudella
Sä voit nojata mua vasten

Jape ja Wallu ovat tunteneet jo aiemmin. He kutsuvat itseään Tiuhdiksi ja Viuhdiksi. Viina  maittoi koko kauden  Analyysisetä Harri Moisio huomasi Temppari-Extrassa, että Tiuhti ja Viuhti ovat Muumeissakin erilaisia, mutta ymmärtävät hyvin toisiaan. Jape "tunsi" aiemmin myös sinkku-Aliisan.

Varatuilla kaikki huipentuu Sami Kurosen päättöiltanuotioon jota edeltää 24 tunnin unelmatreffit. iltanuotio.

Ensimmäisessä jatkossa Mira puhui, että heillä siis Miralla ja Valtolla on liian hyvä parisuhde, ja halusi "äksöniä parisuhteeseen". Sitä tosiaan saadaan, vaikka alkuun vain Japella ja Matulla sekä Wallulla ja Emilialla oli vaikeaa. Kausi eteni, ja Emilian ja Wallun suhde ajoi jatkuvasti karille. Jape oli suhteellisen selvänä, mutta Mattu käyttäytyi kuin teini. Kauden jatkueesa Miralla alkoi lipsua, ja lopulta hän petti Valtoa.

Toiset bileet olivat teemalla 7-luokan yläastebileet. Jape käy vessassa naisen kanssa. Pinja ei lähde treffeille, myös Kalle on kaihoisa. Pari suuntasi kotiin ja on nyt kihloissa.
Iltanuotiovideossa Mattu kokee mustasukkaisuutta Sanelista, mitä Jape ihmettelee. Mattu kauhistuu Japen vessareissua.
Emilia ei pidä Wallun puheista, eikä päinvastoin.
Jakson lopussa näytettiin uutta paria, joka on edellisellä kaudella toisensa löytäneet Karim ja Josku. Josku oli kutoskaudella varattu Leevin tyttöystävä mutta ihastui saarella siis Karimiin. He kokeilevat parisuhteensa kestävyyttä. Karim ilmoittaa motiivikseen ryyppäämisen, ja Josku lomailun. Rajat ovat tiukat, mihinkään seksuaalissävytteisiin leikkeihin ei saa osallistua. Illan bileet on 7 mannerta, ja Karim osallistuu leikkeihin. Poikien saarella Tiuhdilla ja Viuhdila tulee riitaa, kuka saa koskea "kuningatar-rubiiniin", Wallu on siinä niskan päällä imarreltuaan. Japella on hieman levotonta juttua, ja hän haluaisi näyttää, mitä housuissaan on.
Iltanuotiovideot herättävät reaktioita, myös Mira hätkähtää Valton levottomia puheita. Karim ärsyyntyy Joskun vastauksista, mutta Josku pillastuu Karimin "leikeistä", ja pillahtaa itkuun, ja poistuu. Sami Kuronen pitää parille lähtöiltanuotion. Josku tunnustaa, että hänen on ollut vaikea luottaa Karimiin. Pari on ollut yhdessä huikeat neljä kuukautta. Extrassa pari on yhdessä.
Kolmella parilla jatketaan. Iltanuotiolla Valto näkee videon, että muka Markus olisi ihastunut Miraan. Tiuhti ja Viuhti alkavat käyttäytyä eri lailla. Jape kirjoittaa päiväkirjaa. Jape ottaa Mattun alastonuinnin vastaan yllättävän rauhallisesti. Mattu viihtyy nyt Maccen kanssa. Emilia yöpyy Joonan kanssa.
Tytöt tulevat mustissa iltanuotiolle. Mira näkee Melekin kommentteja, ja Miina selittää, että Mirankin kommunikaatiossa voi olla ongelma. Mattu näkee, että Jemina on lipumassa Wallun reviirillle. Emilia ei haluaisi katsoa Wallun kohellusta. Wallu juo ja nukkuu Jeminan vieressä, mutta Jemina pitää vaatteet päällä. Emilia pohtii eroamista.
Mira itkeskelee Henkalle. Valto riksailee Aliisan kanssa.
Macce ja sarjaihastuja Mattu ovat jalkahieronnassa. Molemmilla on lakatut varpaankynnet. Iltanuotiolla Kuronen paneutuu ihastumiseen ja Japen mustasukkaisuuteen ja extrassa Japen päiväkirjan kirjoittaminen kummastuttaa analyysisetä Moisiota.
Miehet ja naiset vaihtavat resorttia, ja vetävät viinaa 007-bileissä. Mira ja Markus alkavat viihtyä yhä enemmän keskenään. Wallu alkaa hieman pohtia omaa käytöstään. Jape analysoi suhdettaan, mutta Mattu paljastaa heidän suhteensa kipupisteitä, jotka Jape kuittaa "paskapuheeksi".
Valto katsoo tosi tosi pettyneenä Miran ja Markuksen  kiehnäystä, ja liikuttuu kyyneliin asti iltanuotion jälkeen.
70-luvun bileet on naisten luona läheiset ja levottomat. Mattu paljastaa yläruumistaan, ja Japen ja hänen asioitaan, Mira kiehnää Markusta, ja Emilia ainakin lusikoi. Viimeiset bileet ovat 7-oikein teemalla. Alkoholia juodaan.
Iltanuotiolla, joka on viimeinen yhteinen, kipinöi.
Olympialaiset, ja illalla juodaan. Markus ja Mira jäävät kiinni peiton heiluttamisesta, tai peittoa ei ole enää- kuvamateriaalia on. Tässä Mira on ylittänyt rajansa, ja sitä ei enää teipillä korjata, mutta pystyykö Valto rakkaudella antamaan anteeksi.

24 tunnin treffit ja päättöiltanuotiot
Wallu valitsee Jempun, ja Emppu Maccen. Päätösiltanuotiolla on pelkkää syyttelyä. Wallu ja Emppu lähtevät erillään.

Jape valitsee Miinan ja Mattu valitsee Eetun. Molemmat treffit ovat kaverilliset. Jape hermostuu vasta viimeisestä videosta, ja tenttaa Mattua lusikoinneista ja muista asioista. Jape ja Mattu jatkavat ja Wally alkaa bunkata heillä.

Valto valitsee Aliisan, ja Mira Markuksen 24:lle.
Markus ja Mira kihnuttelevat ja katsovat missä on kameroita. Valto ja Alisa ovat kaverimeiningillä. Valtolle näytetään iltanuotiovideona Markuksen lähetyssaarnaus, ja Valton leuka menee rintaan, ja kyyneleet tulee. Tämä oli tässä. Mira romahtaa, kun saa kuulla, että jäi kiinni rysän päältä. Tunteikas iltanuotio missä itketään nutta Valto haluaa lähteä erikseen.
Yllättävin ja dramaattisin kausi.

Last edit 12.6.2020.

Temptation Island 7-kausi oli tässä, kausi kahdeksan on Kainuussa, bloggaus täällä.

Temptation Island 6
Temptation Island 5
Temptation Island 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)