torstai 11. elokuuta 2011

Alfred J Kwak

Alfred alustasta yksityiskohta, kuului autoja ja "lauta"Katsoimme 1990-luvulla sarjaa Alfred J Kwak. Sarjassa oli 52 jaksoa. Sarja otettiin VHS-kaseteille, mutta alkujaksoja ei ollut sitten lopulta nauhalla, koska sarja vaikutti hieman hölmöltä, ja sisälsi Alfredin perheen auton alle jäämisen ja kaivoseikkailut keltanokkaisen korpinpojan kanssa. Eli en ymmärtänyt, että oli kyse sarjasta, jossa kaikki liittyi kaikkeen. Korppi sai ison roolin ja heiluu viimeisessäkin jaksossa. Vanhempien menetys johti siihen, että Mauri Myyrä kasvatti Alfredin.Kuvat ovat Alfred leikkikaupungista, johon liittyy pikkuautojakin, meillä on vain yksi auto, ja senkin tarra on hieman kulunut.

Jaksoissa käydään läpi kelvottoman kuninkaan aikaansaannoksia, kanavarahojen kuluminen kuninkaan kylpyihin, tavataan vakooja Liero Lonkero ja ahneita liikemiehiä, on Sitkovirusta, mustien ankkojen ahdinkoa, ja Iris banasta tuleekin Alfredin tyttöystävä, on Pyramidiseikkailua, klovneja, merentutkimusta, kaikenlaisia retkiä kuuhun asti, ja lopulta ilke'n Korpin kukistus, joka oli ennakkoluuloinen, vaikka itse oli puoliksi mustarastas, ja blankkasi nokkaansa.

Mukava sarja positiivinen sarja, lapset tarvitsevat positiivisia sarjoja, katsoin viime kesällä DVD:lta Alfredit kaikki, ja täytyy sanoa, että mukava sarja, joskin ottaa myös maailmanpolliittisia kantoja

Tänä kesänä katsoin Maikit eli Maikki ja Pelottava Pontso, joka ei ota kantoja, mutta on hyvä sarja. Omaa kirkkaat värit ja positiivisen asenteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)