sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Hollywood Undead viides levy ulosHollywood Undeadin uusin levy V on tullut Suomessa myyntiin, biisejä on jo soitettu keikoilla, ja bändi on julkaissut niitä youtube-sivuillaan, ja biisilista on: Califormia Dreaming, Whatever It Takes, Bad Moon, Ghost Beach, Broken Record, Nobodys Watching, Renegade, Black Cadillac, Pray (put em in the dirt), Cashed Out, Riot, We Own the Night, Bang Bang sekä Your life.

Hollywood Undead perustettiin vuonna 2005. Bändin saundi on omanlaisensa, ja se on minusta hip hoppia, räppiä ja kovaa rockia ja välillä karjutaan, välillä on melodistakin. Bändin tavaramerkki on naamarit, jotka keikalla sitten jossain vaiheessa riisutaan. Charliella on tosin huivi kasvojen edessä, ja nykyisellä keikkarumpali Tyler Mahurinilla ei ole vielä omaa naamaria.
Swan Songs on ensimmäinen Hollywood Undeadin levy, se on vuodelta 2008, ja sisältää biisit: Undead, Sell Your Soul, Everywhere I Go (kuultiin Kaisaniemessä), No Other Place, No.5 , Young, Black Dahlia, This Love, This Hate, Bottle and a Gun, California, City, The Diary, Pimpin’. sekä päättöraita Paradise Lost. Undead -kappaleen he soittivat myös Kaisafestissä 2017

Bändissä soittivat ja lauloivat ensimmäisellä levyllä Deuce eli Aron Erlichman, J-dog eli Jorel Decker, Johnny 3 Tears eli George Ragan, Charlie Scene eli Jordon Terrell, Funny Man eli Dylan Alvarez sekä Da Kurlzz eli Matthew St. Claire. Funny Man lähti bändistä Wikipedian mukaan jo ennen ensimmäistä levyä, Funny Man naamareineen on kuitenkin levyvihoissa ja hän on mukana biisien tekijöissä yhä vieläkin, eli mies on mukana, mutta Deuce lähti vuonna vuonna 2010, eikä ole enää sen jälkeen levyvihoissa.CharlieDanny
Desperate Measures -EP ilmestyi vuonna 2009 ja sisältää studiobiisejä, livebiisejä ja covereita. Biisejä ovat Dove and Grenade, Tear It Up, El Urgenzia, covereita Shout at the Devil (Mötley Cruen), sekä Led Zeppelin cover Immigrant Song, Bad Town (Operation Ivy cover), Everywhere I Go (mix), sekä livenä Undead, Sell Your Soul, California, Black Dahlia, Everywhere I Go sekä No- 5.


Albumi American Tragedy on vuodelta 2011. Biisit ovat Been To Hell (Kuultiin Kaisafestissä),  Apologize, Comin’ in Hot (soitettiin Kaisaniemessä), My Town, I Don’t Wanna Die, Hear Me Now (soitettiin Kaisaniemessä), Gangsta Sexy, Glory, Lights Out, Coming Back Down,j oka kuultiin Kaisaniemessä 29.7.2017, kuten loistava ja kepeä, mutta rankka biisi, eli  Bullet. Muut biisit ovat Levitate, Pour Me, ja Tendencies (Kaisafestin päättöbiisi).
Minulla on  Deluxe Edition, jossa on vielä biisit Mother Murder, Lump Your Head, Le Deux sekä S.C.A.V.A. 
Kolmas studioalbumi on Notes from the Underground, jossa on biisit:
Dead Bite, From The Ground, Another Way Out, Lion, We are, Pigskin, Rain, Kill Everyone, Believe, Up In Smoke, sekä Outside.


Levyssä on kannessa tällainen tarra.Bändin neljäs lätty on nimeltään Day of the Dead
Biisit ovat Usual Suspects, (Kaisan avaus), How We Roll, Day of the Dead (soitettiin Kaisaniemessä), War Child (Kaisafestissä kuultiin ), Dark Places, Take Me Home, Gravity (Kaisafestissä kuultiin tämäkin), Does Everybody In the World Have to Die, Disease, Party by Myself, Live Forever ja Save Me.

Levyt olen ostanut Levykauppa Äx:stä.


Bändi oli Suomessa


Olin 27.2.2018 keikalla Helsingin Jäähallissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)