keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Au pairit Los Angelesissa


Au pairit Los Angelesissa on tullut Ylen kanavilta, tulee nyt Ruotsin SVT1:ltä ja jaksot ovat myös Yle-Areenassa.

Judith, Janita, Henna ja Mira menevät Los Angelesiin au paireiksi ja sarjan idea on entinen, aupair-arkea kuvataan, teemoitetaan ja tiivistetään.

Judith pääsee unelmaperheeseen, jossa äiti castaa tähtiä. Juduthia on saattamassa koko joukko sukulaisia ja kaikkein pirtein ja mukavin heistä on Valborg, iäkkäämpi sukulainen, jonka asennetta erityisesti arvostan. Judith lähtee sinkkuna Losiin, au pair -perheen aikuiset on Daniella ja Lee, joka sanoo tekevänsä 60 tuntia töitä viikossa. Judith haluaa kokeilla laulutaitojaan ja laulaakin useampaan otteeseen Irene Caran What a feeling.

Henna on Muuramesta, ja hän lähtee Losiin Stevenin ja Paulan luo. Perheessä on pieni lapsi, ja toinen on tulossa ja lapsi syntykin. Henna väsyy ja lähtee ihan syystäkin, eli vaihtaa perhettä.

Janita lähtee Lappenrannasta, perheessä on ollut surua. Hänen isäntäperheessä on limusiinikuski Philip ja kotona työskentelevä Sarah, joka on aika tiukka rajoista. Perheen lapsi Beach ottaa Janitan hyvin vastaan, mutta myöhemmin tulee kitkaa, johon Sarah puuttuu, lopulta Janita joutuu lähtemään perheestä.

Mira, joka on ollut au pairina Lontoossa, menee perheeseen, jossa on Ron ja Kerri sekä lapset Ruby ja Lucy. Perhe on uskonnollinen ja vanhemmat tekevät Stand Up -keikkoja. Mira oli jo Au pair -Lontoossa ohjelmassa ja joutui vaihtamaan silloin isäntäperhettä, ja nyt hän kokemusta rikkaampana lohduttaa Hennaa, jonka pesti päättyi Hennan aloitteesta. Henna oli ohjelmien perusteella lapsirakas ja tunnollinen au pair.

Näissä sarjoissa kaikkea ei kuvata, mutta osan voi päätellä. Katsoja näkee, että Janita ei tule saamaan töitä käydessään muutamassa työhaastattelussa. Lisäksi kamera kertoo paljon paljon sellaista, mitä ei sanota ääneen, mutta jonka tarkka katsoja tajuaa. Esimerkiski valvontakameran Hennan ensimmäisen isäntäperheen luona.

Hyvä sarja.

Au pairit olivat Australiassa NÄIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)