sunnuntai 15. lokakuuta 2017

STF Göteborg City HotelSTF Göteborg City Hotel och Vandarhem on lähellä Göteborgin rautatieasemaa osoitteessa Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg. Olin pari yötä hotellissa kesäkuussa 2017, ja voin suositella hotellia tietyin varauksin. Eli jos olet rikas Göteborgissa on kymmenittäin tasokkaita hotelleja, mutta STF Göteborg City Hotellin etuja ovat:


Aula on tilava, toisessa päässä on kirjoja, joita voi lukea. Tunnelma oli rento ja nuorekas. Respa on auki 24 tuntia. Avainkortilla pääsee hotellihuoneeseen, mutta ilman korttia et pääse edes rappukäytävään tai hissiin, yöllä et edes sisälle, soittokello on, jos kortti on hukkunut. Eli hotelli on erittäin turvallinen.


Aamiainen oli minusta maittava

Vaikka itse söin aika paljon proteiinipitoista ruokaa.

Käytävässä (kuva huono) on roskiksia, minne saa laitettua helposti omiakin roskia, vaikka huoneessa on siis roskikset

Huone on asiallinen, kuvassa on huone, vaikka se on epätarkka. Meillä oli kokolattiamatto, joka oli sangen vanha, mutta se oli siivottu hyvin.


Meillä oli kaksi eri varausta, jotka sain yhdistettyä yhdeksi. Yöpyjiä oli kaksi, mutta kerrossängyissä olisi nukkunut neljäkin. Hotellissa on huoneita kahdella, ja yhdellä sängyllä, ja kalliimpia, tämä on iahn perushuone. Joku on kuvannut sitä Viking Linen hytiksi. Tässä oli suihku ja vessa paljon paremmat. TV oli niin ikään.

Ikkunasta näki ulos, ja ikkunan sai auki.

Suihku oli erinomainen


WC oli asiallinen, ja tilassa oli lattialämmitys.


Wifi toimi salasanalla, oli minusta hyvä.


Hotelli sijaitsee Göteborgin keskustassa, joka on kaunis ja turvallinen


Joku tosin oli halunnut yön aikana kultaa, mutta ei ollut onnistunut vasaroimaan ikkunaa rikki.


Aamiaispaikassa pystyi aina ostamaan ruokaa ja oluttakin. Itse en juonut olutta enkä muuta kuin kivennäisvettä, mutta meno tuntui olevan leppoisan rentoa. Respassa pärjäsi ihan perusruotsilla, mutta puhuivat tietenkin myös englantia.

Tavarat sai jättää säilytykseen ennen kuin sai huoneen ja se jälkeen.

Minusta STF Göteborg City Hotel oli hyvä hotelli, jonne voin mennä, jos vielä matkustan Göteborgiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)