tiistai 24. lokakuuta 2017

Matkustajalaiva Bore on koululaiva ja hostelli

Entisessä matkustajalaivassa S/S Boressa toimii tällä hetkellä Turun ammatti-instituiutin ylläpitämä hostelli, jota voi varata Bookingin sivujen kautta TÄÄLTÄ.Laiva on koululaiva, hostelli, ja tilausravintola, lisäksi laivalla tehdää siivoustöitä, verhoiluita ja teknisiä' parannuksia. Asia hyväksyttiin Turun kaupungin kasvatus- ja opetuslaiutakunnassa, käsittely TÄÄLLÄ. Netistä löysin, että "vuokralaisen varsinaisena toimijana kohteessa olisi Turun ammatti-instituutin hotelli-, ravintola- ja cateringalan oppilaitos"


En ole ollut hostellissa asiakkaana, ja yläkuvakin on Korpolaismäen päältä ja toinen on otettu nostokurjesta, kävin joskus juoksemassa talvella tulevan kevään Aurajokijuoksun reitin.

Laiva kuitenkin sijaitsee lähellä Turun Linnaa, Linnankatu 72:ssa, lähellä laivaterminaalia, Turun linnaa ja Forum Marinumin vieressä. Lähellä on joku vanha sotalaiva, Suomen Joutsen ja puulaiva Sigyn.Laivasta on tietoa TÄÄLLÄ: Se on valmistunut vuonna 1960, nyt sitä myydään myös Visit Turku sivuilla, ja yhden hengen hytti on alkaen 44 e/yö, hyttejä on erilaisia, ja niitä on 130.

Turun kaupungin päätöksenteosta riippuu siis jatko. Vuokrasopimus olisi muotoa 3 vuotta sisältäen 2 optiovuotta, laivan omistaa  Oy S/S Borea Ab.

En ole kuullut ennen opetushotellista, opetusravintoloita on monessa kaupungissa, ja tunnetuin on Perho Helsingissä.


EDIT 22.4, olin kutsuttuna tilaisuudessa, josta kuvat
Autokannen lipasta pääsi suoraan seminaaritilaan.
Laivan nahkabaari on upea.
Nahkabaarista tama kuva Keittiö on laivakeittiö


Pöytiä oli hienosti katettu


Ruokalajeista unohdin ottaa kuvia, mutta jälkiruoka oli tällainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)