keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Hirvensalon laskettelurinne avautuu, Turun kaupungilta lainaa?


Hirvensalon laskettelurinne näytti talven 2017 lopulla tältä. Turussa lumesta on ollut pulaa, ja sitä pitää vedestä tykittää, ja se maksaa. Pulaa on ollut myös rahasta, ja tämä kausi 2017-2018 uhkasi jäädä väliin.


Kesäkausi mäkiautojen kanssa jäi väliin hissin ollessa "rikki".


Hissiremontti lienee akuutein ongelma tai remontin maksaminen


Turun kaupunginhallitus 6.11.2017 päätti, että Turun Slalomseura ry:lle myönnetään 70.000 euron lisäaina (7000 euron lyhennykset vuosittain), ja nykyisen kaupungin lainan laina-aikaa pidennettiin kymmenellä vuodella, yli 10 000 euron investointeihin pitää saada kaupungin lupa.Eli ehkä talvella lasketellaanSlalom-mäkeä lumetetaan ilmeisesti kaupungin vedellä ja se maksaa
Rinne on ollut auki kaudessa noin 70 - 90 päivää.
Minusta kävijöitä saisi olla enemmän.

Tai hissiliput kalliimpia?Tältä mäki näytti 30.3.2014, kevätaurinko helposti sulattaa lunta..

11.8.2014 Turun Kaupungin hallitus myönsi viiden vuoden ja 86000 euron lainan toiminnan jatkamiseen. Ilmeisesti tämä ei ole vakauttanut toimintaa. Maapohjasta ei kaiketi makset vuokraa.

Editoin juttua, jos lisätietoja tulee, osa laskettelijoista tulee Turun kaupungin ulkopuolelta, eli ihmettelen, miksi Turku pumppaa rahaa kulttuuri ja urheilupalveluksiin ja kuitenkin turkulaiset maksavat tappiot verorahoissaan. Minusta palvelut voitaisiin hinnoitella kotikunnan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)