perjantai 8. syyskuuta 2017

Hollywood Undead Kaisafestissä 29.7.2017
Kaisafest 2017:n  toinen esiintyjä oli losilaisbändi Hollywood Undead, jolla on intomielisiä ja reippaita faneja sekä hyvä keikkasetti.


Bändi räjäytti heti setin alussa Kaisafestin yleisön hyppimään ja laulamaan, rynnätessään lavalla naamarit päällä eka biisi oli Usual Suspects.


Usual Suspects on albumin The Day of the Dead avausraita.

Keikka oli lauantaina 29.7.2017 Kaisaniemen hiekkakentällä. Hollywood Undead esiintyi toisena.


Naamarit olivat päällä  Undead biisissä.


Undead on bändin esikoisalbumin Swan Songs'n avausraita.


Konserttirumpali Tyler Mahurin paukutti ansiokkaasti rumpuja, mutta oli ilman naamaria, Tendencies biisissä olivat muilla naamarit ja Charliella huivi kasvojen edessä.


Naamarit lähtivät pois  setin edetessä. Viides biisi oli Gravity.


Setti eteni, ja tunnelma tiheni, Day of the Dead oli hyvä veto.

Keikka päättyi biisiin Hear me now, ja videon taso on ehkä heikko, mutta osoittaa sen, että kaksi innokasta fania ovat sangen innoissaan päästyään lavalle.  Videosta näkyy vielä, että Charlien aurinkolasit saavat uuden omistajan.

Hollywood Undead on voimissaan, mutta miehistövaihdokset ovat hämmentäneet osaa fanikuntaa. Tosiaan Tyler Mahurin soitti keikalla rumpuja, mutta bändi itsessään oli kokoonpanossa: Charlie, Johnny 3-Tears, Danny, Funny Man sekä J-Dog. Bändiltä tuli lokakuussa viides älppäri myyntiin Euroopassakin. Tilasin sen Levykauppa Äxän kautta, ja liput on hommattu Helsingin keikalle helmikuuksi 2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)