perjantai 3. helmikuuta 2017

Kupittaan uusi palloiluhalli rakenteillaKupittaalle Lemminkäisenkadulle rakennetaan uutta palloiluhallia, rakentamisesta vastaa Lemminkäinen. Hallissa palloillaan tulevaisuudessa koripalloa, lentopalloa, käsipalloa, futsalia (?)  ja salibandya. Katsomoon mahtuu 2500 henkeä. Pytinki valmistuu loppuvuonna 2017.
Halli tulee siis Lemminkäisenkadulle, jossa ei ole parkkipaikkoja. Veritas-stadionin parkkialue on tupaten täynnä.


Tässä kuvassa Kupittaan urheiluhalli on vasemmalla, ja taustalla näkyy puolenkymmentä nostokurkea. Parkkipaikat ovat jo nyt minimissään, ja alueelle tulee AMK:n rakennuksia, Turun kaupungin vierailukeskus ja OP:n sairaala. Tyhjä tila kuvan oikealla osalla on Luistelumatoa, sitten on hiekkatekonurmipesiskenttä, ja jalkapallokenttiä.

Palloiluhallin rakennuksen omistajaksi tulee Turun Teknologiakiinteistöt Oy, joka hallinnoi alueella useita kiinteistöjä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:ta omistavat mm. Turun kaupunki 48%:n siivulla, ja myös Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutus oy Veritas ja Åbo Akademin säätiö. Turun Teklogiakiinteistöt hallinnoivat  (omistavat) Data Cityn, Bio Cityn, ElektroCityn, Pharma Cityn, ICT-Cityn kiinteistöjä, jossa on AMK:n ja yliopiston tiloja, Turun ammatti-instituutin tiloja, Verotoimisto ja Taitoa OY:n tiloja. Palloiluhallin vieressä oleva Trivium on Teknologiakiinteistöjen kohde, siellä on mm. TOP-keskus.


Palloiluhallin paikalla oli aiemmin savupiippu.

Alla vielä kuvia alueella olevista kohteista


Tuton käyttämä jäähalli


Urheiluhalli


Veritas-stadion, jossa toimii myös Liikuntapalvelukeskus


Veritas-stadionin edessä on kylläkin parkkipaikka, joka on varsin täynnä autoja


Tämän kuvan horisontin keskelle nousee siis palloiluhalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)