maanantai 13. helmikuuta 2017

Sports Trackerin voimin kesän hölkkätapahtumiin.Olen ilmoittautunut kesällä muutamaan hölkkään, ja olen aloittanut kevyen lenkkeilyn.

Latasin ilmaisen Sports Tracker -sovelluksen kännykkään.

Kun harjoitus alkaa voi käynnistää kännykästä ohjelman, ja tulosteina tulee harjoituksen aika, juostu matka, keskinopeus, maksimi nopeus, ja viimeinen kilometri.

Oman lenkin näkee myös kartalla.

Ohjelmaan voi luoda myös käyttäjätilin, ja saada harjoitukset nettiin, tätä en ole vielä tehnyt.

Lisäksi ohjelmaan saa myös sykkeen ostamalla Sports Tracker sykevyön. Itse en ole sitäkään ostanut, kun on toisen merkkinen sykemittari ja "sykevyö".

Uskon, että Sports Tracker mittaa tarkkaan sekä ajan että matkan. Olen vakiolenkeilläni arvioinut yläkanttiin matkan, ja luullut, että kunto olisi parempi. Tässä kuvassa olleessa treenissä juoksin 59 minuutissa vain 8,7 kilometriä, vaikka lenkillä on ylämäkiä, ei kunto ole kaksinen.

Joskus yhteys katkeaa, alempana oranssi on kännykän arvaama reitti, ja punaisella piirsin oikea

Virheitä siis joskus sattuu.


Maksimopeus ei ollut oikeiasti 34,8km/h, ja matka oli todellisuudessa 7,1 km, ero johtuu että yhteys on ollut katki hieman runsaan kilometrin ajan. Sovellus on ilmainen, ja tämä on ainoa katkos.

Olen harjoitellut helmikuun sovelluksen käyttöä, en vielä ole päässyt lyhyilläkään lenkeillä alle kuuden minuutin kilometrivauhtia, eli tekemistä on. Toisaalta yksinkertaisena ihmisenä innostun tällaisista vimpaimista, joten tämä antaa ehkä harjoitusintoa.

Tavoite on kuitenkin itse hölkkätapahtumassa päästä alle kuuden minuutin kilometrivauhtia ja aina lähemmäs viittä minuuttia.

Suunnistusaikana noin viisi vuotta sitten juoksin lyhyitä ja keskipitkiä  lenkkejä viiden minuutin kilometriaikoihin, eli nyt pitää saada painoa alas ja kuntoa ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)