sunnuntai 3. elokuuta 2014

Turku Sprint, huippuliigaa Raunistulassa


Huippuliigaa suunnistettiin Turussa Kastun ja Raunistulan sekä Rieskalähteen koulujen välissä olevalla puisto- kaupunkialueella lauantaina 2.8.2014. Huippuliigassa naisia starttasi 43 ja miehiä 53. Kilpailut televisioitiin TV2:n välityksellä.

Yläkuvassa näette tavan viettää polttareita, yläkuvan herrasmies hävisi keulapaikasta vain 1:23 eli hieno suoritus, viitta ja "naamari" pysyivät vauhdissa mukana.

Nuorten MM-kultaa voittanut Miika Kirmula oli pirteä ja suunnisti miesten sarjan neljänneksi. Angelniemen Tuomo Mäkelä oli nopein ja nokkelin ja voitti miesten sarjan.

Naisten nopein oli numerolla 34 startannut Sofia Haajanen.

Häntä ennen lähtenyt MS Parman Maija Sianoja n:o 33 oli hienosti neljäs.

Miesten sarjassa hylättiin neljä suunnistajaa ja naisissa yksi suunnistaja. Eräs potentiaalinen syy on voinut olla muurin ylittäminen. Aitoja ja muureja ei saa ylittää, vaan pitää käyttää porttia tai kiertää. Radat oli hyvin suunniteltu, ratamestari Jani Tamminen oli onnistunut jälleen erinomaisesti.

Järjestelyt olivat TuS:n eli Turun Suunnistajien vastuulla. Kisat onnistuivat hienosti ja sää oli aurinkoinen. TuS viettää 60-vuotisjuhlavuottaan. Itse olen ollut jäsen vasta vuodesta 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)