lauantai 25. elokuuta 2018

Cheek Valot sammui



Cheek on monella nykymittarilla Suomen suosituin artisti eniten striimauksia ja youtube-katsomisia. Cheekin ura päättyy 24.8 ja 25.8 Valot sammuu -konserteilla Lahden Mäkimontussa. Molemmat konsertit myytiin hetkessä loppuun, ja saimme vain liput ensimmäisen konsertin B-katsomoon.


Vuonna 2018 näin Cheekin  keväällä Täältä sinne -kiertueella Turun Gatorade-Cneterillä, Cheek oli Ruisrockissa perjantaipäivässä, jolloin itsekin olin, Cheek oli Tammerfestin lauantaissa sekä nyt Lahdessa.

Ajoimme autolla Lahteen. Olin ottanut kesälomapäivän. Heitimme tavarat hotelliin, ja käveltiin jonottamaan. Kello 16 päästiin yhdestä portista, ja jonottamaan seuraavaan, se aukesi klo 18, sitten mentiin B-katsomoon, ja päästiin aivan keskelle ja eteen.

Cheek aloitti noin klo 20:10 biisillä Kuka muu muka. Lava maksoi ilmeisesti 2,6 miljoonaa, ja efektit olivat hienoja, ja tässä paukuteltiin paukkuja ja pyroja.

Cheekin ystävät ja kumppanit vierailivat, kuten pitkän linjan räppärit Elastinen, JVG, Uniikki, Brädi, sekä Sanni nyky fiittaajat Diandra, Ilta, uusi kyky Lukas Leon.

Vain Elämä -kumppani Kaija Koo heitti Tinakenkätytön perään oman biisin Nää yöt ei anna armoo, jossa Cheek feettaa.


Lisäilen tähän kuvia ja videoita paremmalla ajalla ja summaan tulevaisuudessa sitä reikää, jonka Cheek lavoille jätti.


Kaikki loppui 22:30 jälkeen jolloin Cheek heitti biisin Valot sammui.

Ilotulituksen jälkeen alkoi sataa, ja 30 000 ihmistä hipsivät Montusta, mentiin Hotelliin, ja paikalliseen S-Marketiin, joka oli auki, ja ostettiin ruokaa. Seuraavana päivänä lähdettiin aamupalan jälkeen klo 7:15.


Ensimmäinen konsertti oli aivan mahtava, ja sen tunnusti myös Etelä-Suomen Sanomat ja koko Mäkimontun yleisö.

Toinen Valot sammuu -konsertti loppui juuri Lahdessa, Nelonen näytti suorana. Vaikuttava konsertti. Pete Parkkonen oli mukana, perjantaina ei ollut.

Cheekille oli selvästi hyvin tunteellista, mutta myös fanit itkivät vuolaasti. Viimeksi näin vastaavaa, kun Dingo hajosi ja senkin vain tv:stä.

Naiset ja Dingon tapauksessa pikku tytöt tietävät parhaiten, mikä on hyvää. Kuulostaa oudolta, mutta näin se on. Cheek jättää ison aukon, ja se on surullista, mutta Cheek on antanut paljon ja jokainen saa lopettaa kun haluaa.


Lahden Mäkimonttu oli hyvä keikkapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)