maanantai 12. helmikuuta 2018

Turun ylioppilaskylässä pysäköintiä valvoo Parkki PateTurun ylioppilaskylässä eli YO-kylässä pysäköinti on ollut pitkään ongelma. Turun ylioppilaskylä on Turun Ylioppilaskyläsäätiö eli TYS:n ylläpitämä.

Uuden Ikituuri-rakennuksen (yläkuvassa)  lähelle tehdään Aitiopaikkaa, ja yksi iso parkkialue poistui. Jo aikaisemmin osa Hotelli Caribiassa asioivista pysäköivät autonsa YO-kylän parkkialueille, jossa pysäköinti on ilmaista. Nyt parkkipaikkoja on vähemmän, ja  ongelmaksi ovat muodostuneet talojen eteen luvattomasti pysäköidyt autot.

Nyt TYS on tehnyt parkkiongelmalle jotakin. TYS:ssä asioiville on parkkipaikkoja, jossa on kiekkopakko.


TYS:ltä voi asukkaat lisäksi lunastaa pylväspaikan tai ns. kylmäpaikan sähköisenä pysäköintitunnuksena. ja kylmäpaikat on ositettu sinisellä kyltillä.


Alueella pysäköintiä valvoo yksityinen Parkki Pate, jonka auto vierailee tarkastamassa pysäköinnin asianmukaisuuden, ja tilanne on parantunut.


K-Kylävalinta oli ennen varapaikka, mutta nyt sinne (2021) tehdään Tyyssijaa, eli minnekään ei saa autoa. Minigolf-alue on parkkipaikkana siellä on muutama kiekko-paikka, ja Caribian syrjässä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)