tiistai 5. huhtikuuta 2016

Sohvaperunat


Sohvaperunat jatkuuu syyskuussa 29.9.2017, uusina perunoina ovat Salli ja Teemu Helsingistä, Stadista on myös Ukkiskerho, eli nyt miehityksessä Eero, Henkka, Veikko ja Åke. Helsingistä jatkavat Pinja ja Sanna, Iida ja Nelli, Jarno ja Perttu, sekä Jari ja Sanna. Turusta jatkavat Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä Osku ja Juhani, Nousiaisista Tanjaa ja Sannis, Lohjalta Eila, Minna ja Olli. Oulusta ovat Linda ja Jani, sekä Mici ja Maicci, Rovaniemeltä Jorma ja Soile, Ranualta ovat Marja ja Eija. Avausjaksossa kuullaan Vain Elämän mykistyttävä Kaija Koon versio Sannin biisistä Että mitähän vittua, käydään Ville Haapasalon keittiössä.

Aloin seurata TV:stä Sohvaperunoita, vasta kakkoskaudella säännöllisesti.

Vanhoja jaksoja on  Areenassa katsottavissa ja olen ne katsonut.

Ohjelman idea on nerokas, eri talouksissa katsotaan kotimaisia TV-ohjelmia, joita he kommentoivat. Jotkut kommentit ovat hyvinkin teräviä. Koska katsojat ovat eri taustoista eri ikäisiä ja eri kaupungeista voisi odottaa hyvinkin erilaisia mielipiteitä, mutta joskus kommentit ovat hyvinkin samanlaisia.

Ohjelma tulee perjantaisin YLE TV2:lta klo 21.

Kakkoskaudella kommentoivat esimerkiksi Helsingistä Ukkiskerho, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu, Iida ja Nelli sekä Raisa ja Ruka, Vantaalta on Ilari ja Niina, Rovaniemeltä Jorma ja Soile, Ranualta Marja ja Eija  Ranualta, Turussa katselevat TV:tä perhe Laura, Ville, Akseli ja Aamos, jääkiekkomiehet Osku ja Juhani ...

Jaksossa 8 Aprillipäivänä katsottiin Huippujengiä, Lola lähti kotiin, Antti Reiniä veikataan voittajaksi, itse olen pohtinut, että Duudson Jukka, Erämaan lumo ihastutti alkuun, mutta sitten kauhistutti kuutin jäätyä kallion koloon ja kuoltua. Temptation Islandissa jatkui suhde sekoilut ...

Jaksossa 9 katsottiin Amerikan Unelmavävyä, olen itse katsonuut ohjelmaa muutamia minuutteja, formaatti on minusta naista alentava samoin kuin Bachelor Suomikin.  Osku ja Juhani oivaltavat paritusohjelmien ytimen, on parempi "kun pääsee valkkaamaan".

Satuhäiden jaksoa kummastellaan, papin monotoonista puhetta ja todetaan, että häät ovat aika tavalliset. Arman on vankilassa, mitä sohvikset kommentoivat, etälamautinta kokeillaan. Kokkailuohjelmia on paljon, eikä kaikki kokkailijat ole hyviä. Vappu Pimiän kokkailuohjelmassa kaikki on tehty jo valmiiksi ...

Jakso 10 päätti kauden. Bachelor Suomi, Huvila ja Huussi saivat arviointeja. Elastisen kanssa feettasi Sami Hedberg, joka oli myös Huvila ja Huussissa. ToosaTV nauratti aluksi sohviksia. Osku ja Juhani arvioivat oikein Juhan naisia, Jenny on tyrkyllä, mutta onko liian "kiltti" ja tosissaan, pojat puhuvat naapurin tytöstä ja vaimomatskusta? Strömsötä katseltiin ja Tykkää mun ravintolasta herätti reaktioita.
Ilari taisi kosia Niinaa, joka suostui, ehkä kolmoskaudella ei olla vielä naimisissa, mutta neljännellä.

Perjantaina 10.2.2017 Sohvaperunat jatkui, minusta eka jakso oli hyvä, porukkaa oli muuttunut, ikäväkseni Ilari ja Niina olivat poissa, ja Ukkisten Veikko.

Osku ja Juhani Turusta  ukkikset Helsingistä eli Henkka, Paavo, Eero ja Tane, joka on tullut Veikon tilalle, Marja ja Eija Ranualta, Jorma ja Soile Rovaniemeltä, Jarno ja Perttu, Laura, Akseli, Aamos ja Ville, Jari ja Sanna, Jani ja Linda jatkavat...
Sanna ja Pinja ovat uusia läppä lensi hyvin
Ukksikerho mainitsee, että SuomiLoven juontaja olisi Mikko Ala-Leppilampi, joka oli muuten estejuoksija. Maria Veitola yökyläili Sirpa Selänteen luona, Julkkisselviytyjät patikoivat Nuuksiossa, Rakkauskilot saivat kyytiä, ja ohjelman lopussa kosaistiin.

Perjantaina 17.3.2017 oli todella viihdyttävä jakso, loppukohtauksessa oli klippi Kaikki vastaa 1:stä, jossa Brad Pitt -niminen koira puhkoi 50 ilmapalloa. Ukkiskerho arvosti Pulkkista!


Perjantain 24.3.2017 Sohvis-jakso 7/2017 oli paras, minkä olen ikinä nähnyt. Siinä oli mm. Bachelor kakkoskauden ensimmäinen jakso, Temptation Island kolmoskauden ykkösosa, Au-pairit Kanadassa, Arin ja Kirsin kotirempat, Huvila ja Huussi, Maajussille morsian, Kuultiin Miljoona linnunpönttö -renkutus, Bumtsi Bum.
Monesti alan seurata kyseisiä ohjelmia...

11.9.2017 Sohvaperunat jatkuu syyskuussa 2017, mutta Ukkiskerhon Paavo on poissa. Osaanottoni.

17.11.2017. Sohvaperuna Ville Turusta on Gladiaattori-kisassa. Hän on sangen urheilullinnen.

2.2.2018. Uusi Sohvis-kausi alkaa. Uusina sohvcaperunoina ovat Oulusta Juho ja Toni, reippaita trukkikuskeja sekä Iris ja Monna. Ensimmäisessä jakossa Napakymppeillään, katsotaan Maria Veitolan yökyläilyä Päivi Räsäsen luona, katsotaan presidentinvaalien vaali-iltaa, MTV3:n uutisia, Leijonan luolaa   .. Hyvä jakso.

15.9.2018 Uusi kuudes sohvis-kausi on alkanut.Vanhoista jatkavat Osku ja Juhani, ukkikset Helsingistä eli Henkka, Paavo, Eero (ollut poissa alkujaksoista) ja Tane,  Marja ja Eija Ranualta, Jorma ja Soile Rovaniemeltä, Jarno ja Perttu, Laura, Akseli, Aamos ja Ville, Jari ja Sanna, Jani ja Linda jatkavat, mutta heillä on ollut myös lapsia. Nousiaisista jatkavat Tanja ja Sannis, ja Sanniksella on ollut vauva,  Sanna ja Pinja jatkavat, kuten Mici ja Maicci, Eila, Minna ja Olli sekä Juho ja Toni, uusia on Juha-Pekka ja Jarno, joskin Juha-Pekka oli jo ykköskaudella. Monna ja Iiris jatkavat kuten Iida ja Nelli. Uusia ovat  samassa työpaikassa olevat Omar ja Mika.

2.4.2019 Taitaa olla seitsemäs kausi, ja edelleen Sohvaperunat on joka perjantainen katselukokemus. Uusia on tullut mukaan, eli Jani ja Simo Riihimäeltä, aikuiset miehet laposuuden kaverit nauravat paljon, ja ovat aika äijiä, ei ehkä niin äijiä, kuin Oulun "pojat" Juho ja Toni. Uusia ovat myös Inka ja Olli-Pekka. Riihimäeltä tulee vanhemmat ja kolme reipasta tyttöä, eli Susanna, Mika ja tytöt Annika, Olivia ja Veera. Ukksi-kerho on ollut hieman vajaamiehinen, mutta Eero toivottavasti tulee takaisin. Sanniksen luona on tosiaan pari mukavaa koiraa, ja vauva Ruusa ja tietenkin kaveri Sannis. Lindan ja Janin kanssa tv:tä katsovat usein Daniel ja  Samuel.


Sadas #sohvaperunat esitetään 11.9.2020 TV2:lla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)