lauantai 4. marraskuuta 2023

Temptation Island 12

 



Temptation Island Suomi 12 eli Tempparit kuvattiin Marbellassa Espanjassa, ja alkaa Neloselta 8.11.2023.  Jaksoja on 22 eli 11 viikkoa pyöritään tempparikuplassa.

Tempparien idea on "koetella parisuhdetta" (= pariskunta on eri resortilla, aikaa vietetään juoden, bilettäen ja käydään treffeillä vieraiden sinkkujen kanssa, ja ollaan erossa toisesta puoliskosta ja katsotaan iltanuotiolla videolta, mitä puoliso on touhunnut toisella saarella ja yritetään säilyttää maltti ja tolkku omassa tekemisessä). Last edit 18.1.2024

Varatut parit, heitä on neljä:

Tallinnassa asuvat ja Love Island 3:lla tavanneet Nico (23 v) ja Krete (23 v).

Espoolaiset Elmer (20) ja Kia (20) ovat kovin nuoria tähän parisuhteen repijään. Toisen äiti ilmoittanut. Tunteneet eskarista lähtien. Elmer höpöttää mielellään fledastaan.

Helsinkiläiset Jyrke (33) ja Jasmine (23) osallistuvat. Jasmine oli kymppikauden sinkku.
 
Lahdesta ovat yrittäjäpariskunta  Jonna (28) ja Joni (30). Heillä on koira ja tekevät musiikkia?

Kun kausi on puolivälissä, voidaan todeta, että huonoin kausi ikinä, ei tätä lisää kiitos. Ei kiitos siis.

Jaksot
Jakso 1  keskiviikko 8.11 Tän mä haluan nähdä
Esittelyt ja ensimmäiset bileet, varattujen miesten puolella enemmän humalahakuista juomista.

Jakso 2 torstai 9.11: Älä leiki tulella
Bileitten loppu, ensimmäiset treffit. Iltanuotiolla Gretellä ja Kialla menee tunteisiin poikien videot,vaikka mitään ei (vielä) tapahtunut..

Jakso 3 keskiviikko 15.11: Ahdistus ja ennakkoluulo
Iltanuotioiden jälkihöyryt, eli Grete ja Kia ovat allapäin, mutta myös Nico ja Elmer ovat varovaisia bileissä. 

Jakso 4 torstai 16.11: Kaksin aina kaunehin

Iltanuotiopäivä: pojat katsovat tyttöjen videot. Jyrke ei tiedä, miksi tulivat saarelle.
Tyttöjen videoista ei näytetä Kreten eikä Kian yhteistä videota. Nico ja Elmer olivat haalareissaan kahdestaan bileissä.

Jakso 5 keskiviikko 22.11: La Navidad de los Aventureros.
Jyrke valittaa että joutuu venymään. Jani on treffeillä, hän tuo "joulukinkun". Illalla on pikkujoulut. Yksi naissinkku lähti ja tilalle tuli vrsin vähäpukeinen  Inkku, joka tuntee Nicon ja Inkku roikkuu Nicossa ja hieroo itseään Nicoa vastaan. Asia närästää Elmeriä, joka repii Nicoa pois.

Jakso 6: torstai 23.11: Perinteistä joulua-inkkua
Eilistä selvitellään ja treffeillään. Jyrke oli puhumassa ilmeisesti päihdeasoista. Iltanuotiolla on suhteellisen viattomia videoita, paitsi Grete hiljenee, kun näkee Inkun toiminnan ja etenkin sen, että Nico ei torju häntä, vaan ottaa vastaan sylitanssit. Grete on minusta epätietoinen ja minusta pelkää.
Minusta tässä  mennään liian pitkälle, ja Greten ja Nicon olisi hyvä poistua. Sama pätee minusta Jyrkeen, jos tosiaan käy puhumassa päihteistä. Joka toisen päivän bileet on turha taakka kantaa.

Jakso 7: keskiviikko 29.11 Mitä hittoa sä täällä teet
Tony 10-kauden varattu (lähti Jeminan kanssa erillään kesken kauden) tulee resortille sinkkuna. Hän treffaa Jasminea, saman kauden sinkkua, 12-kauden varattua. Nais-sinkku Ella (20 v Vantaalta) tulee myös varattujen poikien resortille. Illan bileissä Nico harrastaa Inkun kanssa sviitti-keskustelua, josta Elmeri hakee hänet nukkumaan. Jonna nukkuu sviitissä yön Joonas-sinkun kanssa, ilmeisesti vaatteet päällä.

Jakso 8:  torstai 30.11: Läheisriippuvuus nostaa päätään
Jyrke on tahollaan maalaustreffeillä ja Jasmine tahollaan on skeitti-treffeillä. Jyrken maalaus on kovin synkkä.
Tyttöjen iltanuotio. Greten video, Grete ei usko, ettei Nico haluaisi katsoa Disney-leffoja, mistä Grete pitää. Kian video on hyvä. Kian mukaan Elmeri on kasvanut. Jasmine pitää Jyrken videosta. Jonna näkee rauhallisen Jonin.
Poikien iltanuotio.  Tony triggeröi Jyrkeä, koska Jasmine ja Tony näkevät usein. Tonyn analyysit Gretestä triggeröivät myös Nicoa. Elmeri kertoo, että haluaa kasvaa. Jani näkee Joonaksen ja Jonnan sviittinukkumisen. Väittää, ettei haittaa. Matka on vasta likipitäen puolivälissä.

Jakso 9: keskiviikko 6.12: Kakan hajuinen hiiri paratiisissa
Otsikko viittaa Jyrken lausuntoon Tonysta. Olli-sinkku lähtee kotiin. Grete minigolffaa Ozanin kanssa. Nico keskustelee jonkun sinkun kanssa. Jonna paritanssii Eliaksen kanssa.BileissäTony puhuu Kian kanssa. Janilla on mennyt Jonnan sviittinukkuminen tunteisiin ja menee varmasti jatkossakin, kun Jonna nukkuu kahden sinkun kanssa.

Jakso 10: torstai 7.12 Voisko joskus kattoo peiliin
Jani allapäin. Treffit pyörii, Kia on värikuulakarkelot. Elmerillä on myös treffit. Illalla on nuotiot. Poikien videot herättää vähän nihkeyttä, Tony ei saa aplodeja.
Janin uniongelmat huolettavat Jonnaa. Grete pelkää, että Nico alkaa juoda.

Jakso 11: keskiviikko 13.12: Se tuhoaa kaiken hyvän!
Lausahdus: "Se tuhoaa kaiken hyvän!" on Jyrken, hän epäilee Tonyn ja Jasminen välejä ja Jyrke kokee, että Jasmine on valehdellut. Elmeri ja Nico pohtivat sinkkunaisten suhtautumista heihin. Jani ja Sofia menevät syömään. Nico ja Inkku menevät tekemään savitöitä. Jonna ja Joonas ovat piknikillä.
Bileet, Jyrke lähtee lepäämään, ja Ramses II tulee keikalle. Ystävänpäivä-juhlat. Jonna nukkuu Joonaksen vieressä.

Jakso 12: torstai 14.12: Viestejä toiselle puolelle
Varatut tytöt saavat kirjoittaa 10 sanan kirjeet poikaystävälleen.
Kia ja Elmeri tekevät treffeillään unelmakartat.
Sami roustaa Elmeriä iltanuotiolla Kian itseluottamuksen noususta. Janilla alkaa mennä Jonnan nukkumiset tunteisiin. Jyrke haluaa lähteä pois. Jani alkaa itkeä villalla. Tyttöjen videot ovat noloa katsottavaa. Jasmine jää nuotiolle.

Jakso 13: keskiviikko 20.12: Kohtalokas kohtaaminen
Jasminen ja Jyrken päättönuotio. Sami tenttaa ensin Jasminea ja sitten Jyrkeä. Päättönuotion syy on Jyrken "kuormittuminen". Lopuksi jauhetaan asiaa yhdessä. Jyrken mielestä oli virhe tulla saarelle. Jyrkeä närästi "Touni". Jyrke haluaa, että Jasmine ei olisi saanut pyytää Jyrkeä Temppareihin. (Mielipide: tuotantoyhtiö ei olisi saanut tuoda Jykeä ja Jasminea saarelle, eikä myöskään Tonya sekoittamaan pakkaa).
Jyrkeä ei kiinnosta vaihtaa sanoja Tonyn kanssa. Jyrke lupailee Jasminelle alttarikokemusta, mutta ei kosi vielä. Lähtevät pariskuntana. Sitten näytetään 3 kuukautta myöhemmin Helsingissä. Jyrke ja Jasmine ovat yhdessä, ilman Tonya. Suplan mukaan pari on erillään. Erosivat klipin jälkeen?

Jakso 14: torstai 21.12: Zen murenee
Jyrke ja Jasmine ovat poistuneet. Krete on tankotanssimassa ja Nico puhuu Smurffiinan kanssa. Jani itkeskelee, kun Jasmine harrastaa yhdessä nukkumista Joonaksen kanssa, mutta vasta nukkumista. Jasmine on Joonaksen kanssa treffeillä ja joutuu riimittelemään jotain pikkutuhmaa. Poikien resortilla on jotkut liukukilpailut. Illalla on pikkutuhmat Halloween-bileet. Jani on allapäin omassa makuuhuoneessa. Zen on murentunut. 
Nico karkeloi altaan äärellä yläosattomien sinkkutyttöjen kanssa ja tönii heitä altaaseen.

Jakso 15: keskiviikko 27.12: Toivottavasti tulis smoothi video
Näytetään vielä bileitä, Nico on vallaton, kuten Jasminekin. Aamulla Jani on allapäin, ei ole saanut unta. Sofia lähtee Elmerin kanssa treffeille. 
Grete katsoo alta kulmien Nicon allastemppuilua, mutta päiväkirjan kirjoitusta katsoo lämmöllä (Nico kertoo rakastavansa tätä ja haluavansa lapsia). Jasminen katsoo Janin itkeskelyä, ja kertoo taas korvaavansa Jania Joonakselle. Kia on helpottunut.
Nicon ja Elmerin videot ovat "kesyjä", mutta jani joutuu katsomaan Jasminen ja Joonaksen keskusteluja. Elmer ja Nico pitävät käsiä silmillään ja koittavat hillitä itseään. Jani on vakava, mutta paremmalla mielellä, hän toivoo, että Jasmine selviää. Herää taas kysymys, miksi Jonna ja Jani ovat saarella? Miksi?

Jakso 16 torstai 28.12: Uusi vuosi ja uudet kujeet
Iltanuotiota puidaan. Jonna pohtii Janin mielialaa. Sofia ja Nico, sekä Anna ja Jan menevät treffeille.Nico ei pidä ötököistä. Aika rajut viimeiset bileet. Nico ja Ellu ovat juontajapari. Inkku sanoo, että Annikalla on paha mieli ja sanoo, että ei ole itse  tyrkky.
Joonas pyytää Grete tai Kia veisi hänet 24:ille, että Jonna ei veisi, ettei vaan tapahtuisi mitään. Joonas kertoo asian Jonnalla. Jonna itkee yksin,ja Grete ja Kia menevät lohduttamaan.
Jani laulaa tekemäänsä biisiä.Tytöt eivät pidä Nicon ja Elmerin juontotyylistä.

Jakso 17: keskiviikko 3.1.24: Sori Sami
Päivällä syödään Kurosen grilli.akkaroita ja Inkku ja Annika valittavat Nicosta ja Ellusta.
Iltanuotiolla Kuronen antaa palautetta Elmerille, joka sanoo ettei todellakaan katso peiliin, koska he ovat saaneet kärsiä niin paljon sinkkujen kysymyksistä ja Kurosen grillistä. Nicon ja Elmerin videot liittyvät heidän isännöimiin bileisiin ja siihen, että Inkku ja Annika pahastuivat, koska pojat olivat ylimielisiä. Jani näkee Jonnan touhuja, ja Joonaksen tilitystä.
Poikien näkemät tyttöjen videot olivat kesyjä, mutta Jani näki Joonaksen tuskailevan 24:n kanssa. Loppuklipistä selviää, että Jonna valitsee Joonaksen 24:ille.

Jakso 18: torstai 4.1.24: Lähtisitkö kontsan takia
Iltanuotiota puidaan.
Treffivalinnat 24:ille.  Joni valitsee Ainon. Jonna valitsee Joonaksen, koska haluaa laittaa tarinalle pisteen.
Elmer valitsee Inkun, joka kieltäytyy. Nicokaan ei valitse Inkkua. Elmer ottaa Tiin eli Smurffiinan. Kia valitsee Renen.
Grete valitsee Ellun eli Eliaksen, Nico valitsee Annan.
Loppujakso näytetään Kiaa ja Reneä sekä toisaalta Elmeriä ja Smurffiinaa.
Jakson nimi liittynee Elmeriin, joka tekee asioita "leffan takia", eli minkälaista sisältöä eli kontenttia eli kontsaa tulee. 

Jakso 19: keskiviikko 10.1.24: Liekehtivä päiväkirja
Ensimmäinen iltanuotio, Elmeri ja Kia. Elmeriin on iskenyt menettämisen pelko, hän on rustaillut päiväkirjaa ja kasvanut ihmisenä. Äiti oli ehdottanut lähtöä parin kinastelun vuoksi? Elmer on päässyt eroon puhelimesta. Kia kysyy, oliko tämä leffan ja kontentin takia, ei ollut. Elmer ei kosi, mutta pyytää Kiia yhteen asumaan. Kolmen kuukauden jälkeen pari on edelleen yhdessä.

Jakso 20: torstai 11.1.24: Intensiivistä tunnelmaa
Janin ja Jonnan sekä Greten ja Nicon 24:t.
Joni ja Aino menevät vaijerilla seikkailupuistossa. Joni puhuu meditaatiosta ja Zenistä ja rakkaudesta.
Jonna ja Joonas vaijerivetoisena surffilaudalla (vesihiihtoa). Epäilystä herättää Jonin aikomus lähteä ulkomaille.
Grete ja Elias jalkahoitolassa. Nico ja Anna viinitilalla. Grete pohtii Nicon käytöstä.

Jakso 21: keskiviikko 17.1.24: Mitä helvettiä toikin meinaa
Kreten ja Nicon iltanuotio. Nico on nöyrää poikaa, ja on kirjoittanut hellyyttävän kirjeen. Hän vetoaa myös pahaan oloonsa.  Grete reklamoi Nicon puheista ja teoista. Sami reklamoi kameralle puhumisesta. Poistuvat kuitenkin pariskuntana. Kolmen kuukauden jälkeen olivat yhdessä. Ovat vieroittaneet itseään puhelimista. Kia ja Elmer ovat käyneet vierailuilla.

Jakso 22. torstai 18.1.24: Viimeinen iltanuotio.
Viimeinen iltanuotio Jonna ja Jani. Janin vaikeuksia ja Jonna kihnaamista hierotaan koko ajan. Pari lähtee yhdessä ja ovat yhdessä 3kk:n jälkeen. Parilla menee jatkossakin hyvin.


Aiempien kausien bloggauksia:
Temptation Island 11
Temptation Island 10
Temptation Island 9
Temptation Island 8
Temptation Island 7
Temptation Island 6
Temptation Island 5
Temptation Island 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)