sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Paavo Nurmi Marathonin kymppiPaavo Nurmi -kympille tuli osallistuttua. Kesäkuun puolivälin jälkeen en harjoitellut kertaakaan, koska aikaa meni työmatkalla, matkalla, olin kipeänä, oli kaikenlaista, eli en juossut 14.6.2017 jälkeen kertaakaan, lisäksi olin toipilas, mutta arvioin että jaksan osallistua.

Starttasin, ja juoksin, kotiin tuomisina oli sentään osallistujamitali ja T-paita ja aika meni hieman yli tuntiin 61 min, ensimmäinen vitonen taittui  aikaan 30:20, mutta kilometritaulut loppuivat 6 tai 7 km:n jälkeen. Tämä oli huonoin 10 km:n juoksu ajallisesti.

Reitti kulki Wäinö Aaltosen museon edestä Itäistä Rantakatua pitkin Merimiehenkadulle, josta Stålarminkadulle, josta uuden tunnelin kautta rantaan Unioninkadunkautta taas Itäiselle Rantakadulle, josta Martinsillan yli Linnankadulle. Turun Linnan kohdilla Vallihaudankatua lenkki, Turun Linnan kiertäen Läntistä Rantakatua Auran sillalle, ja Itäistä Rantakatua Virastotalon kohdalle, jossa oli maali.

Juoksut oli hyvin järjestetty, lämpöä oli 23 astetta, ja tuuli sangen kovaa, mutta oli pilvistä. Kymppi starttasi vasta klo 16. Juomapaikkoja oli kaksi molemmat joen toisella puolella, ensimmäinen Barkerin puistossa noin 4 km kohdalla ja toinen 7 km:n kohdalla Linnan jälkeen. Juoksin pitkillä housuilla, mikä oli virhe. Harmittaa tietenkin päällekkäisyydet ja sairastelut, mutta tällaista tämä touhu on.

Juoksutouhu näyttää valokuvissa ja videoissa sellaiselta löntystelyltä, että luulen, että tämä oli tässä nyt. Tämä on jossain 7 km:n kohdalla, olen 'hieman' ylipainoinen, mutta rehellisesti ottaen tätä ei ole kiva katsella, olen ilmoittautunut pariin juttuun ja sitten tämä löntystely julkisilla juoksureiteillä loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)