tiistai 5. huhtikuuta 2016

SohvaperunatOlen satunnaisesti katsonut TV:stä Sohvaperunoita, mutta nyt kakkoskaudella säännöllisesti.

Ensimmäisen kauden ohjelmat ovat vielä vuoden Areenassa katsottavissa.

Ohjelman idea on nerokas, eri talouksissa katsotaan kotimaisia TV-ohjelmia, joita he kommentoivat. Jotkut kommentit ovat hyvinkin teräviä. Koska katsojat ovat eri taustoista eri ikäisiä ja eri kaupungeista voisi odottaa hyvinkin erilaisia mielipiteitä, mutta joskus kommentit ovat hyvinkin samanlaisia.

Ohjelma tulee perjantaisin YLE TV2:lta klo 21.

Kakkoskaudella kommentoivat esimerkiksi Helsingistä Ukkiskerho, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu, Iida ja Nelli sekä Raisa ja Ruka, Vantaalta on Ilari ja Niina, Rovaniemeltä Jorma ja Soile, Ranualta Marja ja Eija  Ranualta, Turussa katselevat TV:tä perhe Laura, Ville, Akseli ja Aamos, jääkiekkomiehet Osku ja Juhani ...

Jaksossa 8 Aprillipäivänä katsottiin Huippujengiä, Lola lähti kotiin, Antti Reiniä veikataan voittajaksi, itse olen pohtinut, että Duudson Jukka, Erämaan lumo ihastutti alkuun, mutta sitten kauhistutti kuutin jäätyä kallion koloon ja kuoltua. Temptation Islandissa jatkui suhde sekoilut ...

Jaksossa 9 katsottiin Amerikan Unelmavävyä, olen itse katsonuut ohjelmaa muutamia minuutteja, formaatti on minusta naista alentava samoin kuin Bachelor Suomikin.  Osku ja Juhani oivaltavat paritusohjelmien ytimen, on parempi "kun pääsee valkkaamaan".

Satuhäiden jaksoa kummastellaan, papin monotoonista puhetta ja todetaan, että häät ovat aika tavalliset. Arman on vankilassa, mitä sohvikset kommentoivat, etälamautinta kokeillaan. Kokkailuohjelmia on paljon, eikä kaikki kokkailijat ole hyviä. Vappu Pimiän kokkailuohjelmassa kaikki on tehty jo valmiiksi ...

Jakso 10 päätti kauden. Bachelor Suomi, Huvila ja Huussi saivat arviointeja. Elastisen kanssa feettasi Sami Hedberg, joka oli myös Huvila ja Huussissa. ToosaTV nauratti aluksi sohviksia. Osku ja Juhani arvioivat oikein Juhan naisia, Jenny on tyrkyllä, mutta onko liian "kiltti" ja tosissaan, pojat puhuvat naapurin tytöstä ja vaimomatskusta? Strömsötä katseltiin ja Tykkää mun ravintolasta herätti reaktioita.
Ilari taisi kosia Niinaa, joka suostui, ehkä kolmoskaudella ei olla vielä naimisissa, mutta neljännellä.

Perjantaina 10.2.2017 Sohvaperunat jatkui, minusta eka jakso oli hyvä, porukkaa oli muuttunut, ikäväkseni Ilari ja Niina olivat poissa, ja Ukkisten Veikko.

Osku ja Juhani Turusta  ukkikset Helsingistä eli Henkka, Paavo, Eero ja Tane, joka on tullut Veikpn tilalle, Marja ja Eija Ranualta, Jorma ja Soile Rovaniemeltä, Jarno ja Perttu, Laura, Akseli, Aamos ja Ville, Jari ja Sanna Sanna, Jani ja Linda jatkavat...
Sanna ja Pinja ovat uusia läppä lensi hyvin
Ukksikerho mainitsee, että SuomiLoven juontaja olisi Mikko Ala-Leppilampi, joka oli muuten estejuoksija. Maria Veitola yökyläili Sirpa Selänteen luona, Julkkisselviytyjät patikoivat Nuuksiossa, Rakkauskilot saivat kyytiä, ja ohjelman lopussa kosaistiin.

Perjantaina 17.3.2017 oli todella viihdyttävä jakso, loppukohtauksessa oli klippi Kaikki vastaa 1:stä, jossa Brad Pitt -niminen koira puhkoi 50 ilmapalloa. Ukkiskerho arvosti Pulkkista!


Perjantain 24.3 Sohvis-jakso 7/2017 oli paras, minkä olen ikinä nähnyt. Siinä oli mm. Bachelor kakkoskauden ensimmäinen jakso, Temptation Island kolmoskauden ykkösosa, Au-pairit Kanadassa, Arin ja Kirsin kotrempat, Huvila ja Huussi, Maajussille morsian, Kuultiin Miljoona linnunpönttö -renkutus, Bumtsi Bum.
Monesti alan seurata kyseisiä ohjelmia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)