torstai 12. huhtikuuta 2012

Hirvensalon liikennepuuro
Hirvensalon liikenne mataa aamuisin ja iltapäivisin ja iltaisin. On vain yksi silta, kuvassa


Olisiko pitänyt tehdä Kukolantien molempiin päihin liikenneympyrä?

Nyt on toisessa päässä ympyrä (tehtiin vuosi sitten), jossa tunnissa kulkee kaksi autoa, toisessa päässä jossa kulkee satoja autoja tunnissa, ei ole, eikä varmasti tule, ennenkuin jotain ikävää tapahtuu. Se, että ikävää ei tapahdu on kiinni siitä, että Kakskerrasta tulevat autot antavat reilusti tulla kolmion takaa, mutta linja-autopysäkit on myös väärin suunniteltu.
Liikekeskuksen T-risteys on aivan mahdoton, eli olisi pitänyt jo 1980-luvulla tai viimeistään 1990-luvulla liikekeskuksen risteys laittaa Kukolantien kohdalle, tie siinä on mennyt aina jo 1970-luvulla, nyt se on pyörätienä.Ylikyläntien risteys on poistettu, siinä on valot ja se on T-risteys, yksi tie on muutettu sorapintaiseksi pyörätieksi.

Mausteensa tuovat ruuhka-aikaan tietä ylittävät jalankulkijat, vaikka alikulku on muutaman kymmenen metrin päässä.
21.1.2015: Uudet Kukolantien ja Kakskerrantien valot aamulla yhdessä Ylikyläntien risteyksen kanssa jumittavat liikenteen totaalisesti. Kukolantien viimeistä 200 metriä "ajoin 19.1.2015 klo 7:34 - 7:49, 15 minuuttia. Olisiko syytä miettiä valojen ajatusta tai tehdä ylimääräinen kaista Ylikyläntien risteykseen!!!


Miltei yhtä paljon ihmettelen Stålarminkadun ja Tiilentekijän kadun valoja, jotka puurouttavat liikenteen. Ruuhka oli kova, kun Myllysilta oli poissa käytöstä, mutta väärin sijoitetut linja-autopysäkit aiheuttavat ruuhkan, sillä se pysäyttää liikenteen. Sekä tässä kohtaa, että myös Kukolantien risteyksessä, sekä ennen risteystä, että sen jälkeen noin 50 metrin päässä on linja-autopysäkki. Olisiko ennen risteystä olleen pysäkin voinut poistaa, ja tehdä reilusti liikenneympyrän, tai vaihtoehtoisesti toisen sillan Hirvensaloon. Luultavasti liikenneympyrä on halvempi.

Toisenpään T-risteys sunnuntaina aikaisin, jolloin liikennettä ei juuri ollut, ympyrä mahtuisi kyllä tähän.

Toisenpään T-risteys arkiaamuna, jolloin sopu sijaa antaa

Toisen pään liikenneympyrä näyttää tältä
24.4.2012: Lehdessä luki, että uusi silta olisi käytössä vasta vuonna 2025, aikaisintaan, miten tilanne aiotaan hoitaa 13 seuraavan vuoden aikana.

24.8.2015
K-kaupan kohdalle on liikennevalot, pyöräilijöille valot ovat miltei aika punaiset. sillä kääntyville autoille on nyt omat nuolet, jolloin jalankulkuvalot ovat punaiset.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)