torstai 30. maaliskuuta 2017

Clu Tku Escape RoomCLU TKU Escape Room on Turun Yliopistonkadulla torin lähellä kävelykadulla. CLU TKU on laadukas "pakohuone"Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, eli on kaksi erilaista "aikamatkaa" ja ongelmavyyhtiä, jotka pitää tunnissa ratkaista. Turun Sanomissa on 31.3.2017 esitelty toinen eli Temppeli, joka on Jukatanin viidakossa tapahtuva Maya-hengessä oleva tulivuorenpurkauksen esto.

Me olimme 1800-luvun Lontoossa eli Baker Streetillä, jonka mysteerit saimme noin tunnissa ratkottuakin, tosin muutaman kerran pyysimme "vihjeen". Vihje tuli kryptisenä englanniksi koneelle, jossa aika juoksi alaspäin. Kaikki tiedämme, kuka majailee Baker Streetillä (katso TÄNNE Jokken bloggausta hänestä). Miljöö oli Lontoosta, mutta kirjasarjan lukemista ei ollut kylläkään hyötyä.

Opastus (ja vihjeet) olivat siis englanniksi, samoin kuin materiaali.

En lähde avaamaan tätä ongelmaa lainkaan enempää. Tämä oli ensimmäinen kerta tällaisessa.

Katon kuva on aulasta, huone oli uskottavasti sisustettu, tehtävän aikana ei puutteita ilmennyt. Ennen tehtävää olisi saanut teetä, sympatiaa on tarjolla jälkeen, kun pääsee valokuvaan. Minulla oli muutto, joten pingoin pian pois pulman ratkettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)