lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pakko-ero Eurosportista jäi lyhyeksi, kiitos Soneralle


Snooker jatkuu Sheffieldissä MM-kisoilla ja onneksi myös oma snookerin katsomiseni. Yhteyksissä oli alla kuvatunlainen ongelma. Hienoa Sonera, että Eurosport-sopimus jatkuu Giro d'Italia, pyöräilyn Italian ympäriajo alkaa toukokuussa.Aprillipäivänä tuli Soneralta kuvan sisältöinen tekstiviesti. Eurosport -kanava on poistunut Soneran valikoimasta. Valitettavasti kyse ei ollut aprillipilasta, vaan neuvotteluiden kariutumisesta.

Meillä on Soneran kaapelitelevisioliittymä, eikä Eurosportia ilmeisesti voi suoraan ostaa talouteemme.

Eurosportilta jäävät vähäksi aikaa Snooker-turnaukset katsomatta, nyt juuri kun Robin Hull on nosteessa.


Snooker on hieno TV-laji. Aki Kauppinen on loistava selostaja.

Eniten huolestuttaa suuret pyöräilyn ympäriajot, Giro d'Italia 2015 -pyöräkilpailu alkaa 10.5 ja päättyy 31.5 Milanoon.

Tour de France 2015    alkaa Utrechtistä 4.7.2015 ja päättyy Pariisin Champs-Elyseelle 26.7.2015. Tour sisältää sisältää 7 vuoristoetappia.

Vuonna 2014 Le Tour aloitettiin Englannista. Kuvassa on Tourin draamaa ja traumaa: Contadorin kenkä kaatumisen jälkeen ennen keskeytystä. Oikealla kiritykki Mark Cavendish kaatui ja keskeytti. Myös Chris Froome joutui keskeyttämään. Kuvat olen ottanut Eurosportin lähetyksistä ja pienentänyt. Vincenzo Nibali oli tosi vahva, olisi varmasti voittanut ilman keskeytyksiäkin. Bloggaukseni viime vuoden Tourista on  täällä.

Vueltalla 2014 voitti tervehtynyt Alberto Contador, Chris Froome oli toinen, tässä kuvassa on lopullinen ratkaisu kypsymässä, Contador oli liekeissä, mitä punainen paitakin indikoi. Bloggaukseni on  täällä.

Itse pyöräkilpailuja jään kaipamaan, mutta myös yli-innokkaan Peter Selinin ja Christian Selinin loistavia selostuksia. Olen katsonut Eurosportilta kyseiset ympäriajot jo 1990-luvun alusta saakka. Tunnelmaa jään kaipaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)