lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mälikkälän kirppis loppui


Mälikkälän kirppis sijaitsi entisessä TV-tehtaassa Turun Radiomiehenkadulla.
Joka päivä se vattiin  klo 10 ja arkisin on auki klo 19 asti ja viikonloppuisin klo 16 asti.

Vaan nyt se on loppu, tämä postaus on kirjoitettu, kun kaikki vielä pyöri.Otimme paikan viime viikolla, jonka kirjavalikoimasta on kuva.

Paikan etuja on minusta hyvät parkkipaikat, ei ole yksityinen parkkivalvoja laputtamassa autoja sekä ilmavat tilat. Kirpparilla myydään kahvia (en ole testannut) ja on lasten leikkihuone (sitäkään en ole testannut).

Meillä on ensimmäistä viikkoa paikka, jonka viikkovuokra, joka on 22 euroa, provisoita ei ole. Hintalaput (30 kpl) maksavat 50 senttiä arkki.

Kirpparin myyntiä pystyy seuraamaan on-line netistä Kirpparikalle -palvelun kautta täällä, omat tunnukset saa kun tekee sopimuksen. Kuvassa osa näytöstä. Paikan varaukset voi hoitaa myös netin kautta. Tilitys maksetaan suoraan tilille ja rahat tulevat muutamassa päivässä.

Paikalla oli aiemminkin eri pitäjien toimesta kirpparitoimintaa. Tällä formaatilla on avattu 1.3.2015 (lähde kirpparin omat nettisivut).

Mälikkälän kirppis on minusta hyvä kirppis, perustelen sitä sillä, että tila on avara ja siisti, henkilökunta on kiinnostunut asiakkaista. Paikkoja voisi olla enemmän miehitettynä ja asiakkaita enemmän. Meille kirppari on jokavuotinen perinne, eli saadaan tavaraa kiertoon. Myymme vain omia tavaroita, joita emme enää tarvitse. Kyseiset kuvan kirjat olen lukenut. Olen ostanut kirpparilta neljä kirjaa tilalle.

16.5.2015
Mälikkälän kirppikselle oli tullut lisää porukkaa myyntipaikoille, itse ostin muutamia kirjoja.

11.11.2015
Huutokaupat lopetettu, mutta itase voi mennä myymään. Aukioloajat ovat: joka päivä avataan klo 10 ja arkisin on auki klo 19 asti ja viikonloppuisin klo 16 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)