sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Robin Frontside Ollie Hesburgeraterian kylkiäisenä

Hesen Robin levy edestä skannattuna

Turusta kuuluu positiivistakin, eli yläkoululainen Robin on miljoonien klikkien kaveri.

Itse katsoin Robinin youtubeklipin Frontside Ollie, kun "vain alle" 2 miljoonaa oli sen katsonut, tänään 20.2.2012 katsojia on jo yli 5 miljoonaa, ja liket ja disliket ovat miltei tasan luokkaa 25000, joskin liket voittavat disliket noin 1000:lla.
Edit 10.4.2013 Tästä videosta on puhuttu viime päivinä. 20.2.12. videolla oli 5 miljoonaa katsojaa, ja itse katsoin sen, kun 1,9 miljoonaa oli countterissa, 4.11.12 sillä oli 9,6 miljoonaa katsojaa, nyt 11.4.13 katsojia 10,4 miljoonaa, eli viidessa kuukaudessa katsojien määrä lisääntynyt 0,8 miljoonaa, sama kävi Bieberin Babylle, PSY saavutti ensin yhden miljardin, kun Babyn katsojamäärä ei noussut niin nopeasti kuin Bieberin.

Frontside ollie on lisännyt vanhemman väestön osan tietoa skeittauksestakin.
Hesburgerin Robin-ateria maksaa (ei mainos) noin 8.90 ja sisältää CD:n Robin: Koodi pahvikuorilla, jossa 10 biisiä, ja ensimmäinen tämä Robin - Frontside Ollie, joka on muuten Maki Kolehmaisen biisi. Maki, joka teki osan Aikakoneen biiseistä, teki  Gimmelin esikoislevylle biisit Roviolla, jonka esitti aiemmin artisti-Jonna, sekä biisin Harhaa, jonka molemmat voit kuunnella youtubesta, ostin kaikki Gimmelin 3 CD:tä alennusmyynnistä, ja Kolehmainen teki joka levylle muutaman biisin, eli hitin tekotaito on kaverilla, minkä jo hänen Aikakoneen biisinsä todisti. Gimmelissä muuten debytoi Jenni Vartiainen.

Robinin CD:n biisit ovat: Frontside Ollie, Räjäytät mun pään, Hiljainen tyttö, Faija skitsoo, Otan aurinkoo, Ei tarvi esittää, Huutaa, Huominen saa odottaa, Saappaat, Ihan helmi. Frontside Ollie on ihan helmi, ja muut kappaleet ovat mukiin meneviä, eli fanille varmasti edullinen hankinta. Tekijöitä on Kolehmaisen lisäksi muitakin, mainittu etunimiltä levyllä.
Hesen Robin Koodi levy takaa, skannattuna

Robinin Frontside Olliesta, on huonompiakin biisejä ollut ja videoita. Kaveri on reipas turkulainen yläkoululainen, ja videossa reippaita skeittaajia, hienoa toimintaa, ja Tommin siskokuvio on oivaltava. Videossa valo tulee jännästi takaa. Robinin videoita on muitakin youtubessa, kaveri pärjännyt ulkomaan laulukilpailussakin. Toivottavasti koulu jatkuu niin mallikkaasti kuin nyt , ja biisirintamalla kuullaan lisää. 

Minusta Hese teki hyvän teon, kaikki ei viitsi ladata biisiä, 2000-luvun alussa siellä oli vastaava Back Street Boysien CD, jonka hankin, vaikka fani en ollutkaan, mutta bändi ei ole härmäläinen. Robin ja Hesburger ovat turkulaisia. Ateria oli minusta juustoateria, joka normaalisti lienee 5.40 euroa. Sana Hesburger minusta mainitaan biisissä Faija skitsoo. Hesen pussi näkyy muuten Frontside ollie videossa, ja albumi oli siis ennakkomyynnissä 17 -21.2.2012

Minusta Robin-ilmiö on hyvä :)

--
Päivityksiä
22.2.12

CD:tä myydään erikseen hintaan noin 6.90 euroa Hesessä. Samaa albumia muovikuorilla oli tänään myynnissä 11.95 esim. Anttilassa jossa juuri nyt Robin keikkailee. Albumissa on vihko, jossa on joko kuvia tai tietoja biisistä, kysykää faneilta he tietävät

28.2.12
Robin veti keikan Anttilassa, josta youtubessa on klippi. UMK:n esiintyminen jäi TV:ssä yhden biisin mittaiseksi, ja eilen näin, että jopa K-Marketin kassalla Hirvensalossa myytiin CD:tä

29.2.12
Karkauspäivän kunniaksi vielä Heseaterian aluspaperi skannattuna, yläkuvahan on hese-CD:n kansi skannattuna

9.3.2012
Robin vieraili Ylellä Puoli seitsemän lähetyksessä. Esitti Frontside Ollie -kappaleen. Levyn taustavoimiinkin kuulunut Jimi Constantine (ex Pääkallo) soitti toista kitaraa. Kaksi fania pääsi kysymään Robinilta. Toinen taisi kysyä lempiruokaa, toinen kommenttia fanien jakaumaan (tytöt -pojat).

15.3.2012
Robin Frontside Ollien youtubevideon katsojamäärä 6 623 435. Liket johtavat: 27 935 pitää, 26 746 ei pidä, minä pidän, mutta en pidä näistä "mixatuista", ehkä Pikku oravat (348 095)juuri menevät, jos ovat "laillisia", mutta autotunet ja hidastetut, älkää klikatko. Justin Bieberin feetti Ludacrisin kanssa Babyllä, katsojia "vain 716 miljoonaa :)
Hesessä (tiskillä kysyin) tiesivät, että ateriaa myytiin aluksi varsin paljon, mutta nyt enää yksittäisiä ostetaan, levyhän on ollut jo kaupassa kauan, ja monet ovat sen Hesestäkin ostaneet. Albumi oli ennakkomyynnissä heseaterian ostajille noin 4 päivää, vieläkin ateriaa siis myydään.

4.4.2012
3.4.2012 , katsoin Robinin Faija skitsoo -videon virallisen version. Minusta videossa ei enää lauleta Hesburgeriin, vaan Burgeriin, mutta Alvin ja pikkuorava version sanoissa on Hesburgeriin, kuten myös aterian mukana tullessa levyssä. (videon kohta 1:17-1:20/3:31)

Video on minusta hyvä, valo tulee taas takaa, ja on kuvattu jossain koulussa ehkä ja voimistelusalissa, voisi olla Turun eräs koulu, jonka nimeä en laita, ei ole olennaista.
Video on päivän ollut youtubessa ja katsojia oli 304, mutta likejä 781 ja dislike 1014, eli katsojia lienee enemmän ? Tänä aamuna katsojia on aamulla jo 60 441 ja likejä 1242 ja dislikejä 1792.
Minusta hyvä video, ja Robin on reipas kaveri jolle edelleen toivon menestystä.

5.4.2012
Menin tykkäämään Robin Faija skitsoo videota ja kirjoitin kannustavan kommentin. Siellä on minusta kommentteja, joita ei siellä pitäisi olla ... katsojia jo 114 000 :)

10.4.12.
209 000 katsojaa. Videossa esiintyy muuten Jouko Ahola, joka on näytellyt joissakin filmeissä, ja menestynyt maailman vahvin mies kilpailuissa.

16.4.2012
Katsoin Kuningaskuluttajassa puhuttiin tuotesijoittelusta, tällä kertaa Robinin Hesburger-sanasta.

Kuningaskuluttajassa käsiteltiin Faija skitsoo -biisin Hesburgerin sanaa, ja Front side Ollien videossa syödään hampurilaisia, tuotesijoittelusta on kyse. Sana Hesburger on poistettu biisin radio-editistä.


Minusta ollaan hieman myöhässä. Hector Sarjakuva-rockissa "mainosti" Aku Ankkaa, Hectorin biisi tehtiin miltei 40 vuotta sitten. Vaikka biisissä ei ole suoraan sanaa Aku Ankka, mutta Minni, Roope, Karhukopla mainitaan ja lauletaan "hei lue taas Ankkaa, mami", tämä on Hectorock1:ssä, 2:ssa lauletaan bemareista, kuten myös Edu Kettunen Taivaan sininen BMW, ja Anssi Kela Mikan faijan BMV:stä, nämä nyt ovat aivan pintaraapaisuja.
Kaija Koo laulaa Mäkkärin vessasta  biisissä Yhtä kaikki, albumilta Mikään ei riitä
Biisissä on mahdollisesti seuraavat liikkeet:
Mäkkärin vessassa tytöt sotamaalaa huuliaan ...
IT-miljonääri Kappelissa itkee kun talouden kupla puhkesi kukkaan ...
Siwan kassaneidin ilta matelee ...
Vitivalkoista tykkilunta satelee Serena perheen alkutalveen

19.4.2012
Robinista suunnitellaan Turun Sanomien mukaan elokuvaa.

20.4.2012
Robin esiintyi Voice of Finlandin finaalissa. Ilman taustalaulajia esiintynyt Robin kokeili ainakin kerran korvanappiaan. Tanssijoita oli taustalla ja kitarasoolo oli onnistunut. Esiintyminen tapahtui Logomossa, Turussa Pohjolan kaupungin osassa, radan vieressä.

25.4.2012
Turun linja-autoaseman Hesburgerissa on edelleen ateria myynnissä, mainos on myyntitiskillä.

13.5.2012
Robinin levyä myyty moninkertaisen platinalevyn verran. Tämä kyltti oli Hesen ulkopuolella, ilmeisesti joissain Heseissä vielä saa ateriaa.

16.5.2012. MTV3:n 45 minuuttia lähetyksessä haastateltiin Robinia, ja oli kotivideokuvaa, joistain aiemmista laulukeikoista, ja uudempaa nauhaa. Robinia haastateltiin Vertikaali oy:n soitinkaupassa ja näytettiin luultvasti Linnankadun alusta kuvaa. Hannu Sormunen on manageri, ja Robin esintyy joillain festareilla mm. Ruisrockissa 2012.
-
7.6.12. Robinin levyä on myyty yli 100.000 kpl lehtitietojen mukaan, samojen tietojen mukaan levyä ei ole ollut myyntilistoilla, sillä se on ollut mid-price hintaluokassa. Näin levystä uuden "platina" tms painoksen, maksoi noin 10 euroa.

26.6.12 Robinin Hiljainen tyttö video julkaistu youtubessa jo 6.6.12, katsojia 26.6.2012 noin 94000. Liket johtavat 1002 - 816 dislikea.
--
2.8.2012. Robin fanituotteita myydään, kuvassa lukkareita, julisteita, vihkoja ... kuva ei sponsoroitu, informatiivinen :)
1.9.2012 Kuulin, että Robin kenkiä olisi myynnissä, en ole itse nähnyt.
***
21.9.2012: Robin on MTV3:n uudessa Heikki ja Mikko showssa, ja laulaa uuden biisinsä Puuttuva palanen, youtubessa taitaa olla pätkä feat brädi katsonut noin 540 000. 
Robin olikin showssa yhdessä Vesa-Matti Loirin ja Chisun kanssa. Aika vähän tuli mitään uutta ilmi hissihankaluutta lukuunottamatta, mutta Vesku oli varsin varhain pinnalla Pojat, 1962 elokuva pääosan jälkeen ja kehui pokiensa osaavan tehdä frontside ollien. 
Robin esitti lopuksi Puuttuva palanen biisin, ja Brädi tuli feettaamaan. Minusta Brädi toi biisin uutta ulottuvuutta.
***
8.10.2012 Robin filmiä odotellessa näin Läheisen K-kaupan kassalla (Hirvensalon K-supermarket) myynnissä Robin deluxe levyä 17,99, eli biisit, eri versioita ja laulujen sanat, jos ei niitä vielä osaa ulkoa :)
***
19.10.2012 klo 17 Robin Nenäpäivä keikka Wiklundin katolla
Robin kattokeikalla Turun Wiklundin katolla, poika siirrettiin Hotel Hamburger Börsistä lavalle, muttei varmaankaan helikopterilla, vaikka ääniefektiä kuuluikin. Ennen keikkaa näytettiin skriiniltä Robin elokuvan pätkiä.
Keikka liittyi Ylen nenäpäivään ja luultavasti televisioidaan osittain luultavasti 9.11.12, ja keikka alkoi Kaunis luonnostaan -biisillä ja jatkui Faija skitsoo biisillä ...
Laitan alle kolme kuvaa, joista olen rajannut katsojat pois, vaikka yleisellä paikalla saa kuvata, niin silti julkaisu on aina tarkkaa.
Katsojia oli paljon Turun torilla eli puolet torista täynnä eturivissä suhteellisen pieniä tyttöjä äitien kanssa, mitä vanhemmaksi meni sitä taaempana oltiin.
Katsoin vuosia sitten Tik-Takin keikkaa, joka oli myös torilla, mutta lavalla, silloin bändi oli lähellä, nyt Robin oli varsin kaukana, mutta näkyi skriiniltä hyvin.
Katto oli sikäli hyvä paikka, että pienet näkivät Robinin, koska kaikkien piti katsoa ylöspäin.

Kaksi ensimmäistä kuvaa on skriinistä kolmas katolta, ei hyviä, mutta kuitenkin :)


***
26.10.2012. Turkulaisen (ilmaisjakelulehti) kuvasta päättelin, että Robin on vasenkätinen, kirjoittaa nimmareita vasemmalla. Justin Bieberkin on vasenkätinen. Bieber on tiettävästi kanadalainen, syntynyt 1994 eli hieman vanhempi kuin Robin ja toistaiseksi vielä suositumpikin :)
***
Bloggaajien profiilissa voi merkitä lempimusiikkia, minulla on esimerkiksi Eppu Normaali, Dire Straits, J.Karjalainen. Monella muulla on Robin.
***
4.11.2012 Katsoin youtuben videoita.
Frontside Ollie 9,6 miljoonaa katsojaa disliket johtavat 32t-30t
Faija skitsoo 1,9 miljoonaa disliket johtavat noin 9000-6000
Puuttuva palanen noin 2 miljoonaa (2038 680) tässä liket johtavat 7893-3572
Robin esittää biisin novalla akustisesti ja feattaa itse itseään.
***
23.11.2012 Sub-TV Enbuske-Linnanahde noin klo 21.30 Robin oli haastateltavana ja näytettiin pätkä filmistä, oli keikalla ja takahuoneessa.
***
10.1.2013 Frontside Ollie on ylittänyt youtubessa 10 miljoonaa, Luupilla mun korvissa ei ole vielä miljoonassa. Videolla luultavasti leffan matskua, ja ainakin Jimi Constantine näkyy videolla.
***
25.1.2013
Robinin Koodia on myyty 117 126 kappaletta. Vain elämää -levyä on myyty noin 164.000 kappaletta.
***
17.2.2012

Ilmeisesti eilen Robinin DVD on tullut myyntiin, hinta 14.95 (ei mainos vaan informaatio, kuva Skanssin CM:n hyllystä, ei mainos vaan informaatio). DVD:ssä on filmi ja extroja. Filmi on dokumentti, joka luotaa Robinin musaharrastuksen, Moskovan new wawe kilpailun, ekan levyn, keikat, ja tokan levyn tekoa ja muuta virallista elämää. Minusta hyvä filmi.
***
1.3.13
Robin voitti ja tulokas-Emman, innovaattori-Emman, Popalbumi (Koodi)-Emman ja esitti gaalassa vuoden biisin Frontside Ollien, alussa Don Johnson big band räppäili ja feettaili ja loppupuolella lauloi biisin Haluan sun palaavan, joka on nyt youtubessa 7.3.2013, ja 10.3 katsojia on 48.000.   

9.9.13
Robin Yatzy -kuva, myynnissä ainakin CM:ssä (ei maksettu mainos, vain informaatio, joka osoittaa, että edelleen uusia tuotteita innovoidaan).

5.10.13
Robin julkaisi 4.10.13 uuden Boom Kah -albumin, taustavoimat lienee hieman muuttuneet,  mutta suosio on säilynyt jo 5.10 ilmoitettiin, että levyä myyty 40 000 kpl, eli kaupat varanneet levyä tuplaplatinan verran myytäväksi. Itse olen kuunnellut levyn joten kuten läpi iTunesista.

17.10.13

Kaupoissa myydään Robinin nenäpäivä-sinkkua Erilaiset, mukana myös video, rahat menevät Nenäpäivälle, biisin taustavoimana on ollut mm Risto Asikainen, jonka biisin Robin esitti 31.5.14 Oulussa Ylellä televisioidulla keikallankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)