tiistai 21. toukokuuta 2024

Taylor Swift valloitti Tukholman

 


Maailman yksi isoimmista artisteista Taylor Swift kävi maailmankiertue Eras Tourilla heittämäss kolme keikkaa Tukholmassa Friends Arenalla 17.5, 18.5 ja 19.5.2024. Huippusuositut laulut ja upeat visuaaliset toteutukset saivat yleisön laulamaan ja tanssimaan.

Tähän alle tulee selostusta keikoista ja mitä liepeillä tapahtui

Artistin suuruuden näkee kuhinasta, mikä oli Friends Arenalla jo edellisenä päivänä (16.5), jolloin oli jo paitamyyntiä ja VIP-pakettien hakua, tällöin paitajono oli satoja metrejä pitkä, mutta varsinaisena päivänä vielä leveämpi, tämä kuva on otettu 16.5.

 Useimmissa Tukholman liikkeissä soi Taylor Swiftin kappaleet kuten myös Frinds Arenan viereisessä kauppakeskuksessa. Useimmat olivat pukeutuneet artistin "eri vaiheidenmukaan", melkein kaikilla oli ainakin tukku rannekoruja.



Lelukaupassa oli taiteiltu tällainen hieno kuva.

Jonotus
Moni jonotti yli vuorokauden. Normaalista seisomajonosta pääsi ehkä riviin 10-15. 
Seisoma VIP-lippuja oli myyty paljon eli VIP-lippu ei taannut eturivin paikkaa "timantin" tai catwalkin liepeille. Areenalla olisi saanut jonottaa tapahtumapäivänä vasta klo 7 alkaen, mutta "faneilla" oli jonot hotelleissa tai muualla piilossa. Jonotuspäivinä vain Areenan pohjoispuoli oli varjoisa. Muut jonottivat karsinoissa auringon paisteessa.

Ticketmasterin äppi ei toiminut kovin hyvin, mutta syy oli myös verkkoyhteyksissä.
Sisään pääsi klo 16 (vipit), klo 17 muut, Paramoren keika alkoi 18.25 ja Swiftin 19.30. Jonot menivät nopeasti. Turvatarkastukseen kuului metallinpaljastin ja tarkastus, laukutkin olivat kiellettyjä. Lipunluku tehtiin ja annettiin välkkyvä ledi-ranneke.

Paramore oli lämppärinä, bändi soitti kuusi biisiä. Keikan aloitusaika oli klo 18.15, kesti puolisen tuntia.

Taylor Swift aloitti klo 19.30, setti kesti yli 3 tuntia yhteensä 45 biisiä. 



Uskomaton keikka,Taylor ei turhaan ole jalustalla

Jonoista 
VIP-seisomapaikka jonotus alkoi lähihotellin aulassa edellisenä päivänä. Jono järjestettiin klo 13ja klo14 ja sisään pääsi klo 16.15. Seisoma katsomoihin alkoi jonotus myös edellisenä iltana.

Istuma-vipeistä en tiedä, mutta istumakatsomoon ei erityisesti jonotettueikä kaikki jonottaneet seisomaankaan. Kun stadionaukesi, jonot "vetivät hyvin".

Jonoihin paistoi aurinko paitsi Stadionin pohjois puolelle, jossa oli Seisoma-vippien jono.

17.5.2024 meillä oli seisomapaikat.



18.5 ja 19.5 oli istumapaikat.

Upea keikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)