lauantai 23. huhtikuuta 2016

Aurajoen yöjuoksu kokemuksia 2016, 2017, 2018

Aurajoen yöjuoksu juostaan  lauantaina ennen vappua lähtö kello 22.

Aurajoen yöjuoksu  reitti menee  Forum Marinumilta Linnankatua pitkin Martinsillalle ja ensin yli ja ali, Itäistä Rantakatua Auransillalle ja Läntistä Rantakatua takaisin Forum Marinumille.


Matkoja on kaksi 5 km ja 10 km ja sarjoja neljä eli miehille ja naisille, nyt 2018 oli myös - sarja. Kymppi menee kaksi kierrosta, vitonen vain yhden. Kympille starttaa yli parisataa miestä ja yhtä monta naista, vitoselle starttaa hieman alle miestä ja sata  naista, osallistujamäärät kasvavat vuosi vuodelta. Ajankohdasta johtuen reitillä voi olla hiekoitussepeliä.


Numerolappu (tätä käsitelty) on normi osallistumisnumero, ajanottosirulla.


Kisakanslia on Ravintolan yläkerrassa Forum Marinumissa. Numerolapun saa tapahtumapäivänä klo 17 - 21:30, siellä voi vaihtaa vaatteita, on myös vessa.

Kokemuksia Aurajoen yöjuoksusta
Aurajoen yöjuoksu 2016 pamahti käyntiin lauantaina 23.4.2016 klo 22
Jos en olisi ilmoittautunut jo lokakuussa, en juoksisi lainkaan.

Juoksin kuitenkin reippaasti alle puoleen tuntiin, eli pääsin tavoitteeseeni, voittoaika on noin 16 minuuttia.

Lauantai 29.4.2017 Aurajoen yöjuoksu
Talviharjoittelu on jäänyt, kuten joulukilotkin. Juoksusää Turussa oli kylmä noin yksi astetta ja päivän vesi ja räntäsade oli muuttunut lumisateeksi. Lopulta se oli hyvä sää, pääsin kympin reippaasti alle tuntiin. Olin kuitenkin aika huonoilla sijoilla. Tunnelma oli minusta hyvä.Lauantai Aurajoen yöjuoksu 28.4.2018
Samoilla ajatuksilla kuin viime vuonna. Lenkillä ja suunnistamassa on käyty, mutta kevät on tuonut kiirettä töihin ja siitepölyallergiaa, itsekuri syömisten suhteen ollut heikkoa, ja on ollut kaikenlaista pientä, tästä johtuen  minulla on entistä enemmän ylipainoa, joka on hidastava ja epämukavoittava tekijä. Suunnistuaikana painoin 67 kg, nyt 80 kg.

Juoksin vain vitosen, ja sen alle puolen tunnin. Juoksijoita ennätysmäärä yli 800.

Vaikka pokaaleja jaettiin, oli tunnelma entistä rennompi. Hämärä ja lopulta pimeys tekevät juoksun tunnelmasta todella ainutlaatuisen. Kisakuulutus on, saa jotain kassia maalin tullessa, ja kympin juoksijoiden edellä menevät pyöräilijät.
Hyvä tapahtuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)