sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Hartwall-areena on Suomen ykkönen

Jännitin ensimmäistä konserttimatkaani Helsingin Hartwall-areenalle. Ajoreitti oli Turusta helppo, enkä edes minä voinut eksyä. Parkkihalliin oli helppo ajaa. Tosin vieressäni oli hyvä kartanlukija.

Hartwall-areenalle pääsee tosin parhaiten junalla, Pasilan asemalta on lyhyt ja helppo kävelymatka Areenalle.Hartwall-areenan opastetaulu on selkeä ja se on "etupihalla" Pasilan asemalta tullessa. Jonotus tapahtumiin tapahtuu "yläpihalla". Kaikki on mennyt aina hyvin. Sisälle otetaan turvatarkastukseen, joka on asiallinen ja nopea. Hallissa on kattavasti palveluita ja hyvä opastus.

Olen ollut muuallakin konserteissa, niin pitää sanoa, että Hartwall-areena on tapahtumajärjestäjänä Suomen ykkönen hyvässä mielessä.Hartwall-areenan pysäköintihalliin on ostettava parkkilippu tai parkkiaikaa. Liikenne purkautuu aika nopeasti pois, kun tilaisuus päättyy. Ulos ajetaan "alhaalta" tai "ylhäältä", ajosuuntaa vaihdetaan rampeilla tilanteen mukaan. Ensimmäisellä kerralla pääsin "oikeaan" ramppiin, mutta toisella parkkikerralla jouduin ensin Lahden väylälle, josta kurvasin Messukeskuksen nurkille, josta piti vielä pyöriä oikeaan paikkaan, eli katso kaikki mahdolliset reitit ulostuloa varten, autoa on hankala pysäyttää tienviereen hallin lähellä.
Hartwall-areena on minusta nerokas keksintö. Sinne on helppo ajaa ja vielä helpompi tulla junalla.Hallin palvelut ovat käytettävissä vain Areenan sisällä olijoille.

****
Helsingin jäähalli sijaitsee Nordenskiöldinkadulla (HIFK pelaa siellä). Parkkipaikka on jäähallin vieressä, ja toimii nykyään automaatilla, ja maksaa 10 euroa tapahtumapäivinä, muuten ehkä voi selvitä kiekolla,parkki-aika tällöin 4 h. Olin yhdessä konsertissa hallissa, ja ajo pois tapahtui aika joutuisasti.

Nykyisin Helsingin keskustassa on miltei mahdotonta saada autoa parkkiin. Ykkösvyöhykkeellä on monessa paikassa 4 euron tuntitaksa ja 4 tunnin katto. Ikävisntä on että parkkilippu pitää ostaa automaatista kortilla, ja maksaa CREDIT-puolelta, tätä en ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)