tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ravintola Kaskis on rento laaturavintolaRavintola Kaskis perustettiin aivan uudella formaatilla Turkuun Kaskenmäen päälle. Aiemmin Kaskenahde toimi samassa tilassa. Kaskis ei ole pelkästään edeltäjänsä tapaa kalaravintola vaan Kaskis on rento laaturavintola.

Olen ollut tosin vain kerran Kaskiksessa syömässä, mutta voin suositella paikkaa, olen kuullut ruuasta vain kehuja.

Palvelu oli myöskin rennon asiallista.

Sisustus on varsin pelkistettyä mutta toimivaa.

Olin syömässä ja osasta ruuista otin kuvia

Ennen alkuruokaa saapui pöytään tälläinen luultavasti tomaattia ja chiliä sisältävä herkullinen keitto

Tässä on siikaa eri muodoissa, kasviksia ja perunoista tehtyjä lettuja.

Pääruuaksi söin possua, josta ei kuvaa. En yleensä syö lihaa, mutta tämä annos oli hyvä ja iso, siihen sai perunoita, annoksessa oli "yrttejäkin", myös kalavaihtoehdon olisi saanut paistettua kuhaa muistaakseni.

Jälkiruuaksi oli raparperipiirakkaa ja jäätelöä. Tämä oli maistuva annos, ja raparperin voimakasta maku toimi muiden komponenttien kanssa hyvin.

Kahvi päätti ruokailuhetken. Joka oli onnistunut.

Annoshinnat ja ruokalistat, sekä varauskirjat löytyvät netistä, eli kannattaa katsoa minkälaisen aterian haluaa. Ravintolan tilauskirja on varsin täynnä eli pari kuukautta aiemmin pitää varata pöytä.

Ravintolalla on anniskeluoikeudet ja muille asiakkaille esiteltiin viinejä. En juo lainkaan alkoholia, jos olen autolla (enkä kyllä muutenkaan), mutta auto aiheuttaa sen, että en ota edes tervetuliaismaljoja en edes siideriä. Joka tapauksessa viinejä sai valita, mutta asiakkaat joivat ruuille suositusviinejä.

Pidin myös sisustuksesta, mutta jonkun mielestä se voi olla liian karu. Minusta ravintola on asiallinen rento paikka ja siellä on hyvä ruoka. Olen varsin nirso ruuan suhteen. Pitää sanoa, että ruoka oli erittäin hyvää ja omaperäistä, ja ruokailun jälkeen oli todella hyvä olo.

Ravintola on nyt kesälomilla, mutta varauskirja on netissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)