lauantai 6. maaliskuuta 2021

Animal Crossing New Horizons

 


Animal Crossing on Nintendon peliperhettä. New Horizons on peli Nintendo Switcnhille. Lapset antoivat minulle joululahjaksi pelikoneen, ja pelin.



 Pelin idea on se, että aloitat tyhjin käsin saarelta, jota hallinnoi Tom Nook. 

Ensin asut teltassa, ja tavarat tehdään raaka-aineista. Ulkoa kerätään oksia, josta voi tehdä haavin ja ongen.

Ongella kalastetaan. Kalat voi joko myydä, tai lahjoittaa museolle, jonka joutuu "rakentamaan". Pelissä kerätään hedelmiä, joita syödään.


Tässä museon avajaiset. Pöllö on museon intedentti. Hän kerää (elävinä) kalat, hyönteiset ja fossiilit. Pesukarhu on Tom Nook, ja vihreä hahmo on saaren asukas Zip Zoom, violetti hahmo on asukas Renéé. Saarten asukkaiden kanssa pidetään yhtä, ja puhutaan, ja annetaan tavaraa.

Nookin teltassa voi ostaa kuljetuilla tai ansaituilla kilometreilla tavaraa, tai ostaa lentolippuja muille saarille. Siellä voi tehdä raaka-aineista tavaraa, tai kysyä Tom Nookilta miten saarta "kehitetään". Aluksi saarella on kolme asukasta, mutta kun peli menee eteenpäin ensin tehdään museo, sitten kaupparakennus, silta veden yli toiselle saarelle. Saarille pitää tehdä kolme taloa, ja tulee kolme asukasta.


Lentoasemalta voi lentää muualle  saarille.


Tässä on pelin sisäinen saari
 Jos on Nintendon verkkojäsenyys, voi lentää muiden pelaajien saarille, mutta se edellyttää "kaveruutta".


Koti on alkuun pieni, ja risujen ja puun keräämisessä voi tulla ampiaisen pistoja, tässä kuvassa ampiainen on pistänyt. Silloin kannattaa ottaa lääkettä, jota pitää itse valmistaa, en osannut sitä aluksi, kun en halua katsoa läpipeluu-oppaita, josta olisi selvinnyt että pienen veden yli pääsee tekemällä seipään ja hyppäämällä.


Näkyy revontulia, tähdenlentoja voi bongata ja ottaa kiinni


Tässä 'toisella puolella on vieraita. 


Haamu on "Boo".


Boon palaset pitää kerätä.

Sain häneltä Sfinksin pienoismallin. Pikku virvatuli tarkoittaa, että sierllä on rahasäkki, jonka voi kaivaa lapiolla ja istuttaa rahapuuksi.


Tässä sfinksit kodissa
Tässä on saatu kaupparakennus valmiiksi.

Jokaista lajia tarvitaan museoon vain yksi. Loput hyönteiset voi päästää vapaaksi, tai myydä kauppaan, minne voi myydä myös simpukoita, koralleja jota rannalta löytyy.

Pihakin voi laittaa. 

Pelin suola on kaveri joka pelaa samaa peliä.

Hänet voi kutsua saarelle, hän voi tulla kotiisi..

Kaveri voi liikkua saarella.

Laiturilta lähdetään pois tai matkustetaan muualle saarille tai kaverien luo.



Tavaroissa on taikaa Lunan sängyssä voi internetin kautta mennä muiden saarille. Saarelka voi kulkea, muttei ottaa tavaraa mukaan. Öeli julkaistiin yli vuosi sitten, eli tämä on sangen pitkällä.

Itse haluaisin säilyttää saaren metsäisenä ja vähän asuttuna, ja kodin persoonallisena.

Mutta peli menee eteenpäin, tässä vietetään kangaskaupan avajaisia. Nookien kauppa on laajentunut. Asukkaita on tullut lisää. Leirintäpaikka on avattu.

Toukokuussa on ollut kampanjoita, sain fossiilit täyteen.


Tässä tunnelmakuva


Mukava peli



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)