lauantai 11. kesäkuuta 2016

Saaristo Open 2016Kaarinan Hovirinnan rannassa soitettiin ja laulettiin perjantaina 10.6 ja lauantaina 11.6.2016 Saaristo Openissa.


Saaristo Openin suurimmat nimet olivat lauantaina JVG, Kaija Koo sekä Maija Vilkkumaa sekä perjantain J.Karjalainen, Anssi Kela ja E-Type Ruotsista, joka päätti perjantai-illan.


Unohtaa ei voi perjantaina Virve Rostia Menneisyyden vankeja, Egotrippiä, von Herzen Brothersia ja ikinuorta Klamydiaa sekä lauantain avaajaa Mira Luotia, Neljänsuoraa, Marky Ramonesia (joka ei ollutkaan paikalla lentolakon vuoksi) ja Olavi Uusivirtaa.

Festareille oli hyvä pääsy, linja-autokuljetukset tulivat miltei ovelle, ja lähtivät paikalta. Olimme autolla, ja parkkipaikalle oli vajaa kilometri.


Festarialue oli aidattu, ja koska pääsy oli vain täysikäisille, paikalla oli tarjolla paljon oluen myyntiä, mitä "liputettiin" näyttävästi.


Artistien välillä oli taukoja, jolloin roudarit vaihtoivat bändien kamat, tässä kuvassa on Klamydian rummut, jotka olivat sähkörummut luultavasti Rolandin sähkösymbaalit ja triggeröidyt rummut.


Tauoilla ihmisillä oli kaikenlaista katsottavaa, oli T-paita kauppiasta


Lävistyskauppaa

Roskat kerättiin pois artistien välillä. Poliisi oli paikalla, mutta järjestyksestä pitivät huolta järjestysmiehet, jotka puuttuivat tupakointiin ja vaaralliseen toimintaan. Tappelua en nähnyt, joskin Klamydian keikan aikana artistit käskivät lopettamaan tappelun.


Bändeistä Klamydialla on muutenkin asenne kohdallaan, ja paikalla oli paljon bändin faneja, setti päättyi Pienen pojan elämällä.


Anssi Kela veti huikean hienon setin, joka kesti sovitun tunnin, yleisö olisi halunnut lisää. Biisilista oli osin yllättävä, keikan avasi Milla, kuultiin Puistossa, Petri Ruusunen, 2080-luvulla, Kuinka sydämet toimii, Kitarabattle, Levoton tyttö, Nostalgiaa, 1972 ja lopuksi Nummela. Yllättävää oli, että ei soitettu Jennifer Anistonia, Mikan faijan BMW:tä eikä Kahta sisarta, mutta onneksi Karhun elämää.


Minulla oli Seiskasta voittamani kahden päivän liput, jotka vaihdettiin rannekkeeseen.


Rannekkeen laitoin ranteeseen  ja ajattelin ottaa yöksi pois, mutta ranneke meni vain tiukempaan ...

Lauantain Olavi Uusivirta veti hienon keikan ja villitsi ja tanssitti faneja.


Kaija Koo villitsi yleisöä lauluin ja tarinoin, Kaija biisilistassa oli uusi biisi (en ole ennen kuullut) eli Siniset tikkaat, Kaija esitti tietenkin biisit Kuka keksi rakkauden pianon säestyksellä ja päätteeksi Tinakenkätytön, mutta katsomo huuteli "korkkareita kattoon" eli Supernaiset kuultiinkin. Yhteislaulua harjoiteltiin biisin Tule lähemmäs Beibi kohdalla. Setlist: Kuka sen opettaa, Kaunis rietas onnellinen, En pelkää pimeää, Kuka keksi rakkauden?, Siniset tikkaat, Tule lähemmäs Beibi, Vapaa, Supernaiset, , poistuminen encore Isä, Tinakenkätyttö. Tarinat olivat keppitarina ja tatuointijuttu ja bändin esittely.Illan päätti JVG, jonka avaus on ylläolevan laista, eturivissä sai maistaa kyynärpäätä niskassa, joten video varmasti heiluu ....

Yleisilme oli positiivinen, roskat kerättiin äkkiä, ilmeisesti nuoret saivat urakastaan myös vapaalippuja esim. lauantaille, perjantain urakastaan. Tulin lauantaina vasta klo 21:15 ja "takakautta", koska sain auton  parinkilometrin päähän ja kyhyempi reitti oli "rannan kautta". Nuoria oli paljon ulkopuolella viettämässä aikaa, sinne kuului musiikki ihan hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Roskapostin vuoksi kommenttien valvonta on päällä.
Kiitos kuitenkin, että kommentoit :)